et godt førstehåndsindtryk

Medarbejderportræt

Skal du have taget professionelle medarbejderportrætter af dine medarbejdere?
Vi tager portrætter med din virksomheds DNA i fokus, så i har den rette udstråling hele vejen rundt

Få skabt forbindelser til dine kunder gennem medarbejderportrætter

Medarbejderportrætter giver dine kunder mulighed for at lære dig og dine medarbejdere, at kende gennem eksempelvis din hjemmeside og Linkedin. Det er ofte første gang, at din målgruppe bliver introduceret til jer her.

At lave et godt førstehåndsindtryk online- kræver gode og til tider anderledes og sandfærdige billeder. Du og dine medarbejdere skal visuelt sende de rette signaler til den målgruppe, som du gerne vil henvende dig til.

I dag foregår det meste online. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside, samt din eller dine medarbejderes Linkedin, kan give et sandfærdigt billede af hvem I er – og skabe tillid til din målgruppe.

Mennesker træffer ofte beslutninger ud fra deres følelser. Derfor ved vi, at det er vigtigt at dine billeder vækker de rette følelser hos din målgruppe.

Det kan være svært, at få de rette udtryk frem på medarbejderportrætter. Herunder få portrætterne til, at vække de rette følelser og skabe den opmærksomhed, som du søger. Vi ved, at det er vigtigt for dig, dine medarbejdere og din virksomhed, at I er i fokus på billederne.

Rekalmefoto-erhvervsportræt-rosenfeldt-nielsen-wecreate

Erhvervsportræt

Få taget portrætter der styrker både din virksomheds og din professionelle profil.  

Headshot-menu-wecreate

Headshot

Få taget billeder, der indrammer dit ansigt, så du får det rette udtryk på din professionelle profil.

Mobilt fotostudie

Få et studie bragt ud til din lokation. Nemt, bekvemt og tidsbesparende.

“Åh nej.. Skal vi have taget billeder?“

Du kender måske selv følelsen

-eller har hørt mange andre nævne “Jeg ser altid dum ud på billeder” eller “Jeg kan ikke lide at få taget billeder”. Sådan er der rigtig mange, der har det, og det ved vores portrætfotograf.

Vore portrætfotograf er en menneskekender og er dygtig til kommunikation og forskellige personligheder. Med hans +10 års erfaring med portrætfotografering, ved han hvordan man skaber et trygt miljø. – Han får mennesker til at føle sig tilpas, i en til tider, meget grænseoverskridende situation.

Når vi skal tage medarbejderportrætter sørger vi altid for, at skabe en kemi imellem fotografen, kameraet og dig. Så du får en god oplevelse og billeder som du stolt vil vise frem på Linkedin, Facebook, Instagram og din hjemmeside.

Lærred som baggrund?

Medarbejderportrætter kan skydes i mange forskellige omgivelser. Hvorvidt dine medarbejderbilleder skydes i dit kontorlandskab, i vores studie, du ønsker at leje vores mobile fotostudie eller vi skal skyde fotos af dine medarbejdere i naturen, så går vi distancen med dig.

Vores portrætfotograf har øje for de små detaljer og har et klart fokus om, at ramme din virksomheds identitet så både du og dine medarbejdere får lyst, til at markedsføre profilbillederne på facebook, instagram, linkedin og naturligvis din hjemmeside.

Står du og skal have opdateret dine medarbejders billeder til din hjemmeside, LinkedIn profil eller mangler du blot en kreativ vinkel på hvordan dette kan gøres, så kontakt os eller bestil et opkald. Vi er overbeviste om, at vi kan give dig en idé eller to til, hvordan du får de bedste medarbejderportrætter til din hjemmeside, LinkedIn og andre sociale medier.

wecreate

Hvorfor os?

Vores portrætfotograf er en menneskekender og ved hvordan han får dig til, at føle dig tryg, så vi kan skyde autentiske portrætter af dig, og dine medarbejdere. Vi ved hvor vigtigt det er, at din virksomheds DNA skinner igennem på billederne, så din målgruppe får det rette indtryk af din virksomhed.

Øje for detaljen

Alle mennesker har hvert deres træk. Derfor gør vi også meget ud af, at bruge det helt rette setup, samt guide dig hele vejen igennem så vi får autentiske billeder fra dine bedste vinkler.

Unikt og eksklusivt

Vi har som nogle af de eneste i Danmark- et mobilt studie. Du kan få bragt studiet ud til din lokation uden, at skulle rydde et lokale eller finde plads på kontoret. Vi har sørget for, at gøre det nemt for dig uden, at gå på kompromis med kvaliteten.

Tryghed

Vores fotograf har stor erfaring med at skyde portrætter af mange forskellige personligheder. Derfor er han i dag en af de dygtigste til at få folk til at føle sig trygge og tilpas, så vi kan få skudt de gode billeder. 

Høj tilfredshed

Vores kunder er ofte tilbagevendende pga. den høje kvalitet, som de modtager. Vi lytter, guider og sparrer, så vi altid kan sende dig videre med et smil.

Hvordan forløber din portrætfoto session?

Step 1

FØRSTE KONTAKT

Du kontakter os via vores kontaktformular eller per telefon. Der kommer du i kontakt med Christian eller Stig. - som taler med dig om forventninger og ønsker. Såfremt vi finder et match sammen, får vi defineret fremtid og en forventningsafstemning på tid og pris.

Step 2

INDEN SESSION

Forud for sessionen, får vi sammen defineret udtryk, lyssætning og baggrundsfarve(r). Vi komme med råd og vejledning på baggrund af valg, således du med ro i sindet, kan møde op på dagen.

Step 3

PÅ DAGEN

Uanset om det er på din lokation, eller i vores fotostudie er processen den samme. Vi sætter op, får en lille snak, finder kemi og sørger for du er tryg under din session.

Step 4

UNDER SESSION

Vi skyder en 10-15 billeder, af hver medarbejder, hvor hver især undervejs får lov til at se og vurdere billederne. Vi guider hele vejen så vi får de bedste positioner og vinkler på dine portrætter.

Step 5

EFTER SESSION

Sammen gennemgår vi et udvalg af billeder, som du kan vælge at frikøbe til brug efter dit ønske.