et godt førstehåndsindtryk

Medarbejderportræt

Skal du have taget professionelle medarbejderportrætter af dine medarbejdere?
Vi tager portrætter med din virksomheds DNA i fokus, så I har den rette udstråling hele vejen rundt

Få skabt forbindelser til dine kunder gennem medarbejderportrætter

Medarbejderportrætter giver dine kunder mulighed for at lære dig og dine medarbejdere at kende gennem eksempelvis din hjemmeside og LinkedIn. Det er ofte første gang, at din målgruppe bliver introduceret til jer her.

At give et godt førstehåndsindtryk online kræver gode – og til tider anderledes – sandfærdige billeder. Du og dine medarbejdere skal visuelt sende de rette signaler til den målgruppe, som du gerne vil henvende dig til.

I dag foregår det meste online. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside samt din eller dine medarbejderes LinkedIn kan give et sandfærdigt billede af, hvem I er – og skabe tillid til din målgruppe.

Mennesker træffer ofte beslutninger ud fra deres følelser. Derfor ved vi, at det er vigtigt, at dine billeder vækker de rette følelser hos din målgruppe.

Det kan være svært at få de rette udtryk frem på medarbejderportrætter. Herunder få portrætterne til at vække de rette følelser og skabe den opmærksomhed, som du søger. Vi ved, at det er vigtigt for dig, dine medarbejdere og din virksomhed, at I er i fokus på billederne.

Rekalmefoto-erhvervsportræt-rosenfeldt-nielsen-wecreate

Erhvervsportræt

Få taget portrætter der styrker både din virksomheds og din professionelle profil.  

Headshot-wecreate-fotograf-erhverv

Headshot

Få taget billeder der indrammer dit ansigt, så du får det rette udtryk på din professionelle profil.

Mobilt studie

Få et studie bragt ud til din lokation. Nemt, bekvemt og tidsbesparende.

Medarbejderportrætter man har lyst til at bruge

"Åh nej.. Skal vi have taget billeder?"

Du kender måske selv følelsen eller har hørt mange andre nævne: “Jeg ser altid dum ud på billeder” eller “Jeg kan ikke lide at få taget billeder”. Sådan er der rigtig mange, der har det, og det ved vores portrætfotograf.

Vores portrætfotograf er en menneskekender og er dygtig til kommunikation og forskellige personligheder. Med hans +10 års erfaring med portrætfotografering ved han, hvordan man skaber et trygt miljø. Han får mennesker til at føle sig tilpas i en til tider meget grænseoverskridende situation.

Når vi skal tage medarbejderportrætter, sørger vi altid for at skabe en kemi imellem fotografen, kameraet og dig. På den måde får du en god oplevelse og billeder, som du med stolthed kan vise frem på LinkedIn, Facebook, Instagram og din hjemmeside.

Lærred som baggrund?

Medarbejderportrætter kan skydes i mange forskellige omgivelser. Hvorvidt dine medarbejderbilleder skydes i dit kontorlandskab, i vores studie, du ønsker at leje vores mobile fotostudie, eller vi skal skyde fotos af dine medarbejdere i naturen, så går vi distancen med dig.

Vores portrætfotograf har øje for de små detaljer. Han har et klart fokus om at ramme din virksomheds identitet, så både du og dine medarbejdere får lyst til at markedsføre billederne på Facebook, Instagram, Linkedin og naturligvis din hjemmeside.

Står du og skal have opdateret dine medarbejders billeder til din hjemmeside, LinkedIn profil, eller mangler du blot en kreativ vinkel på, hvordan dette kan gøres, så kontakt os eller bestil et opkald. Vi er overbeviste om, at vi kan give dig en idé eller to til, hvordan du får de bedste medarbejderportrætter til din hjemmeside, LinkedIn og andre sociale medier.

wecreate

Hvorfor os?

Vores portrætfotograf er en menneskekender og ved, hvordan han får dig til at føle dig tryg, så vi kan skyde autentiske portrætter af dig og dine medarbejdere. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din virksomheds DNA skinner igennem på billederne, så din målgruppe får det rette indtryk af din virksomhed.

Øje for detaljen

Alle mennesker har hver deres træk. Derfor gør vi også meget ud af at bruge det helt rette setup samt guide dig hele vejen igennem, så vi får autentiske billeder fra dine bedste vinkler.

Unikt og eksklusivt

Vi har som nogle af de eneste i Danmark et mobilt studie. Du kan få bragt studiet ud til din lokation uden at skulle rydde et lokale eller finde plads på kontoret. Vi har sørget for at gøre det nemt for dig – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tryghedsskabende

Vores fotograf har stor erfaring med at skyde portrætter af mange forskellige personligheder. Derfor er han i dag en af de dygtigste til at få folk til at føle sig trygge og tilpas, så vi kan få skudt de gode billeder. 

Høj tilfredshed

Vores kunder er ofte tilbagevendende pga. den høje kvalitet, som de modtager. Vi lytter, guider og sparrer, så vi altid kan sende dig videre med et smil.

Hvordan forløber din portrætfoto session?

Step 1

FØRSTE KONTAKT

Du kontakter os via vores kontaktformular eller per telefon. Der kommer du i kontakt med Christian, Jeanette eller Emilie, som taler med dig om forventninger og ønsker. Såfremt vi finder et match sammen, får vi defineret fremtid og en forventningsafstemning på tid og pris.

Step 2

INDEN SESSION

Forud for sessionen får vi sammen defineret udtryk, lyssætning og baggrundsfarve(r). Vi kommer med råd og vejledning på baggrund af valg således, at du/I med ro i sindet kan møde op på dagen.

Step 3

PÅ DAGEN

Uanset om det er på din lokation eller i vores fotostudie, er processen den samme. Vi sætter op, skaber den rette kemi og sørger for en gnidningsfri proces.

Step 4

UNDER SESSION

Vi skyder 10-15 billeder af hver medarbejder, hvor I hver især undervejs får lov til at se og vurdere billederne. Vi guider hele vejen, så vi får de bedste positioner og vinkler på dine portrætter.

Step 5

EFTER SESSION

Sammen gennemgår vi et udvalg af billeder, som du kan vælge at frikøbe til brug efter dit ønske.

Step 6

MODTAGELSE

De udvalgte billeder bliver efter sessionen redigeret, og du modtager et link til et galleri inden for 5 dage*. Herfra kan du downloade og anvende dine billeder. Ønsker du dine portrætbilleder i print – så tal med vores fotograf om det.

*Mulighed for levering samme dag

Hvad er inkluderet?

  • Forberedende konsultation
  • Ubegrænset antal lysopsætninger
  • Mulighed for valg mellem flere forskellige baggrunde
  • Øjeblikkelig udvælgelse af dine portrætter efter din session – til hurtig levering indenfor 2 dage
  • Online galleri til udvælgelse og download af billeder
  • Professionel redigering og retouchering af billeder
  • Ensartede portrætter målrettet jeres virksomheds DNA
  • 1 redigeret billede pr. medarbejder i ønsket format til brug på web og til print
  • Billeder kan leveres i både farver og sort/hvid efter valg

Tilvalg

Du kan få en professionel make-up artist og hårstylist til din fotosession.

Vi samarbejder med flere dygtige make-up artister, som du vil kunne hyre ind til din session.

Dine billeder skal have en bestemt ratio alt efter, hvor det skal bruges henne for ikke at blive beskåret forkert. 

Ved tilkøb af marketing pakken inden din fotosession sørger vi for at få skudt portrætter, der kan bruges på din Facebook, LinkedIn, Instagram, annoncering samt hjemmeside. 

Dine billeder bliver konverteret til JPEG og får en maks størrelse på 300 KB, så dine billeder holder kvaliteten, men ikke trækker på din hjemmesides hastighed. 

Du får: 
(Udover dine billeder i høj opløsning)
Dine udvalgte billeder i op til 5 forskellige ratios.

1 x Ratio 1.1 
Til brug på dine profilbilleder på bl.a Facebook, Instagram og LinkedIn.  

1 x Ratio 16.9
Til brug på dine coverbilleder på dine sociale medier. 

3 x valgfri ratio til evt. brug på din hjemmeside og annoncering

PRIS: Fra 899 kr. ekskl. moms

Ekstra fotos med professionel redigering og retouchering.

Pris pr. stk. 699 kr. ekskl. moms

Skal du bruge mere tid til din fotosession, kan du tilkøbe det før og under din session.

Der bliver pålagt et gebyr til at dække rejseomkostninger ved lokationer uden for Storkøbenhavn. 

Kontakt for mere info.

Kontakt os i dag for et tilbud på din fotografering

Det siger vores kunder...

Morten - Klar til start
Morten - Klar til startProject og Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk. Kæmpe ros og respekt herfra👌 Kan i den grad anbefales.
Britt - Østerbro Tandlæge Center
Britt - Østerbro Tandlæge CenterEjer
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside, og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov, og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage. De få fotos vi ville have anderledes var uden merbetaling. Min bedste anbefaling.
Mikkel - CIBT
Mikkel - CIBTManaging Director
Læs mere
Jeg har af flere gange benyttet mig af Christian til foto og grafiske opgaver. Han leverer en super service og giver konstruktiv feedback baseret på sin store erfaring. Vigtig at have en kapacitet som Christian, når det falder uden for ens kerneområde. Han går til alle opgaver med samme høje faglige niveau og professionalisme. Jeg er ovenud tilfreds med samarbejdet og kan på det varmeste anbefale ham som leverandør.