skab opmærksomhed

Profilfilm

Øg kendskabet til dit produkt og din virksomheds brand.
Når du præsenterer dit budskab gennem en profilfilm, fremfor skrift, har du mulighed for at stjæle din målgruppes opmærksomhed og servere budskabet, uden det føles som en lang salgstale. 

Når ord ikke er nok

Videoer er og bliver en større og større del af vores hverdag. Vi bruger mindre tid på tekst og mere tid på videoer, billeder og film.

Flere studier viser, at videoer ofte performer bedre end tekst, men hvorfor er det sådan? Mængden af information vores hjerner skal håndtere og tage stilling til, hver eneste dag, er stigende. 

Det er nemmere at få viden gennem billede, video og lyd end med ren tekst, da vi skal koncentrere os mindre og derfor bruge færre kræfter og energi på opgaven.

Du kan vise flere ting, på kortere tid, end du kan italesætte det. Tid er en knap ressource, og vi er i konstant kamp om kundernes opmærksomhed. Det handler derfor om at kommunikere et konkret budskab ud, som er til at forstå. Det skal introduceres på en velkendt og fængende måde, hvis du vil have din målgruppe med.

Når først du har fanget din målgruppes interesse, er de oftest villige til at investere mere af sig selv.

Større eksponering - mere kendskab

Din profilfilm kan skabe mere opmærksomhed, på meget kortere tid, end en tekst kan gøre.  Algoritmerne på de sociale medier er bygget op således i dag, at jo mere interesse der er for dit opslag, jo mere bliver du vist. Derfor skal du fange folks opmærksomhed øjeblikkeligt, ellers får du ikke dit budskab igennem og går derfor glip af at blive vist til en masse potentielle kunder.

Algoritmerne minder lidt om os mennesker. Jo flere der kan lide dig, snakker om dig og bruger deres tid på dig, jo større er chancen for word of mouth – herunder at andre ligeledes vil investere tid på dig og din virksomhed. Med andre ord så er chancen større for, at flest muligt vil dig, hvis du formår at levere et spændende og fængende budskab til dine ambassadører og primære målgruppe.

Efterlad et indtryk

Ønsker du også, at din virksomheds præsentation, dit website, produkter og dine sociale medier får opmærksomhed? At du, din virksomhed og dine produkter bliver husket, omtalt og folk ved, hvad det er, I kan?

Så husk at efterlad et indtryk hos din målgruppe. Overlevér budskabet til dem på en måde som de kommer til at huske. På en måde hvor de har lyst til at få den her information.

Dét er blandt andet, hvad en profilfilm kan gøre for dig. Skabe interesse, overlevere budskaber og skabe større kendskab til dit brand på en fængende måde.

Profilfilm: Virksomhedsprofil

En profilfilm om din virksomhed kan øge din virksomheds troværdighed. Du kan hjælpe dine besøgende, kunder, medarbejdere, kandidater og samarbejdspartnere med at forstå, hvad din virksomhed laver, hvad der differentierer dig fra dine konkurrenter, og hvad de får ud af at handle med dig.

De gentagende spørgsmål

Du er nok, ligesom så mange andre, stødt ind i spørgsmålene: Hvad laver I, hvem er I? Hvad kan I, hvad står I for?

At svare på alle disse spørgsmål på skrift eller i tale kan ofte blive tungt, langt og kedeligt. Derfor benytter virksomheder sig af profilfilm for at få deres budskab igennem til deres målgruppe – på en måde hvor de holder deres målgruppes interesse og på en overskuelig måde får introduceret dem til deres virksomhed.

Med en profilfilm kan du bl.a. vise din virksomheds kernefortælling – i en kort film – på samme tid med, at du styrker din virksomheds brandkendskab, dine medarbejderes og samarbejdspartneres forståelse af, hvem I er samt øger jeres troværdighed, skaber tillid og tryghed hos jeres kunder.

wecreate

Hvorfor os?

Vi har arbejdet med mange forskellige erhverv – med meget forskellige behov og forespørgsler.

Kreative

Vi har altid din virksomheds DNA i fokus, så dine portrætter tiltaler dit kundesegment samtidig med, at det repræsenterer din virksomhed med de rette udtryk.

Erfarne

Vi tager portrætter af alt fra håndværkere til CEO’er, Forsvaret til psykologer og introverte samt ekstroverte. Vores brede erfaringer gør, at vi ved, hvordan vi bedst får vist dig fra din bedste side med  fokus på din professionelle profil.

Høj kvalitet

Når vi skyder portrætter, er det altid med udstyr, vi ved skaber billeder af den bedste kvalitet.  Vi benytter os af lærreder samt baggrunde, der komplimenterer dig, de rette set-ups og det bedste udstyr. 

Profilfilm - Produkter

Med profilfilm, f.eks i form af how to guides, kan du øge dine produkters kendskab samt få skabt mersalg. Du kan vise dine besøgende, hvordan man bruger eller kan bruge dine produkter. Du kan skabe yderlig opmærksomhed på flere af dine produkter ved at introducere dem for produkter, som kan bruges sammen eller kan komplimentere hinanden.

Én af vores tidligere kunder har bl.a. fået produceret profilfilm -med stor succes – til at sælge flere af et bestemt produkt ved at vise, hvordan man bruger det sammen med et af deres mere populære produkter.

Skal vi tage en snak?

Kontakt os og lad os tage en samtale om, hvilken profilfilm du skal bruge til din virksomhed, og hvad det er, du ønsker, den skal gøre for dig og din virksomhed. 

En profilfilm er en kort video, der får dit budskab ud på en fængende, kreativ og interessant måde. Om det er en:
• How to guide
• Virksomhedsprofil
• Kundecase
• Eller noget helt andet

Så kan en profilfilm hjælpe din virksomhed med at få flere eksponeringer, vise din virksomhed og produkter på en fængende og kreativ måde samt. skabe et forbedret kundeservice og – engagement.
Læs mere her

Employer branding er i højere grad intern branding af din virksomhed. Det kan bl.a. bruges til at skabe højere engagement på din virksomheds interne tiltag.

Skabe et bedre samarbejde mellem dine medarbejdere og afdelinger. Styrke dine medarbejderes loyalitet til virksomheden. Fortælle dine medarbejdere om kulturen, goderne, afdelingerne og nyheder på jeres arbejdsplads.
Kontakt os for mere info

At rekruttere nye medarbejdere kan være en langhåret proces.
Med en rekrutteringsvideo får du introduceret kandidaterne til din virksomhed på en informativ, kreativ og indbydende måde.

Vores erfaring er, at virksomheder får flere ansøgninger fra interesserede og relevante kandidater ved at arbejde med rekrutteringsvideoer.
Læs mere her

Hvad er inkluderet?

Du får fri kørsel til én lokation i Storkøbenhavn.

Uden for Storkøbenhavn beregnes KM pris.

Vi tager altid en snak i forbindelse med planlægning og produktion af din film. 

Forventnings- og behovsafstemning er altafgørende for, at vi kan producere den film, du har behov for.   

Skulle der være behov for kreative møder, booker vi det ind til dig.

Hvis du ikke selv har udarbejdet et storyboard, kan vi udarbejde et for dig, så din profilfilm får den helt rette handling samt budskab.

Skal der tales ind over din profilfilm, sørger vi også for dét.

Vi sørger for, din film bliver redigeret og klippet sammen, så vi får skabt den rette historie til din virksomhed.

Der er 1 runde korrektur med i den samlede pris.

Tilvalg

Du får fremsendt 6 lydklip, du kan vælge ud fra.

Royalty free musik vil sige, at du har tilladelse til at bruge lydene på dine videoer i din markedsføring.

Det er muligt at tilkøbe kørsel til flere lokationer. Dette taler vi om til det indledende møde.

Det er altid muligt at tilkøbe sig flere runder korrektur. 

Hvorfor er dette et tilkøb?
Igennem hele processen og vores indledende møde får vi tilrettelagt din profilfilm. Du godkender indholdet, før vi starter. Skulle der derfor være behov for ændringer, bliver der tillagt flere timers arbejde på din profilfilm - og muligvis flere hænder. 

Profilfilm

Kontakt os i dag for et indledende møde og en forventningsafstemning

Det siger vores kunder

Morten
MortenProject & Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk. Kæmpe ros og respekt herfra. Kan i den grad anbefales.
Ketil Clorius
Ketil CloriusFinancial Crime Manager
Læs mere
Jeg har længe gået med tanken om at få et mere professionelt udtryk på min LinkedIn og drøftede det med Christian Radil. Han havde en tydelig idé til, hvordan det kunne lade sig gøre og gjorde en lidt akavet situation sjov og tryg. Tak for samarbejdet WeCreate.
Pernille Lund
Pernille LundKey account manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian til forskellige fotoopgaver, og uanset om det er kampagnefotos onsite eller portrætfotos i studie, så er det nemt og smertefrit at arbejde med Christian. Han arbejder struktureret, overholder tidsplanen, og det færdige produkt lever altid op til forventningerne.
Majbritt Madsen
Majbritt Madsen PR & Communication Manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian flere gange til fotografering af butiksfacader, butikker og til event. Han arbejder yderst professionelt og stræber altid efter at skabe det bedste resultat. Han er punktlig og kritisk - en perfekt samarbejdspartner.
Gerth Sloth Bertelsen
Gerth Sloth Bertelsen Projektleder
Læs mere
Tak til Militærfoto/WEcreate, som står for Veteranprojekt Grønlands visuelle udtryk. Vi kan selv fortælle i dagevis om, hvad vi oplever, og hvilke forskelle vi gør, men Christian "sparker os i bagen" og hjælper i den grad med at få kogt tingene ned i spiselige størrelser og leverer et vanvittigt flot visuelt udtryk.
Ukba Javaid
Ukba JavaidPsykolog
Læs mere
Jeg kontaktede Christian for at få taget nogle portrætbilleder til min hjemmeside. Christian får mine absolut varmeste anbefalinger - både fordi han er god til at få en til at slappe af foran kameraet, men også fordi han gør en stor dyd ud af, at man går fra fotosessionen med lige præcis dét billede, man havde i tankerne.
Britt Lilja
Britt Lilja Virksomhedsejer
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside, og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf, og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov, og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage.
Jakob Frølund
Jakob FrølundHR -Direktør
Læs mere
Jeg fik taget mit profilbillede af Christian - det vil jeg anbefale til enhver, der skal have opdateret deres professionelle look, eller til virksomheder der gerne vil tilbyde en ensartet profil af deres medarbejdere. Christian er uden tvivl en af de dygtigste, du kan finde.
Maria
Maria
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Knivskarpe billeder med blik for detaljen
Christian er meget dygtig, professionel og dedikeret, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Jeg har arbejdet sammen med Christian flere gange, og han leverer altid fantastiske billeder med et eminent blik for stemning og detaljer.
Linea
Linea
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
Alle kan tage et billede, men det er de færreste, der forstår at tage ligeså smukke billeder som Christian. Han forstår at sætte sig ind i personen foran kameraet og er super professionel, at arbejde med. Christian er ekstremt detaljeorienteret og har et skarpt øje for lys og skygger - det detaljer som disse, der gør en verden til forskel.
Sarah
Sarah
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Super dygtig fotograf - super fede billeder
Christian gjorde mit første foto shoot med en professionel fotograf til en meget behagelig og super fed oplevelse. Han formår at skabe en afslappet og god stemning. Kan kun anbefale Christian til andre der ønsker nogle helt unikke billeder.
Maria Jensen
Maria Jensen
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Fantastisk - intet mindre!
Jeg har af flere omgange fået muligheden for at arbejde sammen med Christian - og jeg er slet ikke i tvivl; han er vanvittig dygtig. Christian er virkelig skarp til at se stemningen såvel som detaljerne i billedet - og resultatet af hans arbejde taler for sig selv.
Janne-Mari Fredly
Janne-Mari Fredly
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Høj kvalitet til en god pris!
Christian er en enormt dygtig og professionel fotograf med øje for detalje. Han fanger de utroligste øjeblik med sit kamera! Det er alltid en fryd at arbejde med Christian, og det er ingen tvivl om man får høj kvalitet for pengerne.
Tidligere
Næste