skab opmærksomhed

Profilfilm

Øg kendskabet til dit produkt og din virksomheds brand.
Når du præsenterer dit budskab gennem en profilfilm, fremfor skrift, har du mulighed for at stjæle din målgruppes opmærksomhed og servere budskabet, uden det føles som en lang salgstale. 

Når ord ikke er nok

Videoer er og bliver en større og større del af vores hverdag. Vi bruger mindre tid på tekst og mere tid på videoer, billeder og film.

Flere studier viser, at videoer ofte performer bedre end tekst, men hvorfor er det sådan? Mængden af information vores hjerner skal håndtere og tage stilling til, hver eneste dag, er stigende. 

Det er nemmere at få viden gennem billede, video og lyd end med ren tekst, da vi skal koncentrere os mindre og derfor bruge færre kræfter og energi på opgaven.

Du kan vise flere ting, på kortere tid, end du kan italesætte det. Tid er en knap ressource, og vi er i konstant kamp om kundernes opmærksomhed. Det handler derfor om at kommunikere et konkret budskab ud, som er til at forstå. Det skal introduceres på en velkendt og fængende måde, hvis du vil have din målgruppe med.

Når først du har fanget din målgruppes interesse, er de oftest villige til at investere mere af sig selv.

Større eksponering - mere kendskab

Din profilfilm kan skabe mere opmærksomhed, på meget kortere tid, end en tekst kan gøre.  Algoritmerne på de sociale medier er bygget op således i dag, at jo mere interesse der er for dit opslag, jo mere bliver du vist. Derfor skal du fange folks opmærksomhed øjeblikkeligt, ellers får du ikke dit budskab igennem og går derfor glip af at blive vist til en masse potentielle kunder.

Algoritmerne minder lidt om os mennesker. Jo flere der kan lide dig, snakker om dig og bruger deres tid på dig, jo større er chancen for word of mouth – herunder at andre ligeledes vil investere tid på dig og din virksomhed. Med andre ord så er chancen større for, at flest muligt vil dig, hvis du formår at levere et spændende og fængende budskab til dine ambassadører og primære målgruppe.

Efterlad et indtryk

Ønsker du også, at din virksomheds præsentation, dit website, produkter og dine sociale medier får opmærksomhed? At du, din virksomhed og dine produkter bliver husket, omtalt og folk ved, hvad det er, I kan?

Så husk at efterlad et indtryk hos din målgruppe. Overlevér budskabet til dem på en måde som de kommer til at huske. På en måde hvor de har lyst til at få den her information.

Dét er blandt andet, hvad en profilfilm kan gøre for dig. Skabe interesse, overlevere budskaber og skabe større kendskab til dit brand på en fængende måde.

Profilfilm: Virksomhedsprofil

En profilfilm om din virksomhed kan øge din virksomheds troværdighed. Du kan hjælpe dine besøgende, kunder, medarbejdere, kandidater og samarbejdspartnere med at forstå, hvad din virksomhed laver, hvad der differentierer dig fra dine konkurrenter, og hvad de får ud af at handle med dig.

De gentagende spørgsmål

Du er nok, ligesom så mange andre, stødt ind i spørgsmålene: Hvad laver I, hvem er I? Hvad kan I, hvad står I for?

At svare på alle disse spørgsmål på skrift eller i tale kan ofte blive tungt, langt og kedeligt. Derfor benytter virksomheder sig af profilfilm for at få deres budskab igennem til deres målgruppe – på en måde hvor de holder deres målgruppes interesse og på en overskuelig måde får introduceret dem til deres virksomhed.

Med en profilfilm kan du bl.a. vise din virksomheds kernefortælling – i en kort film – på samme tid med, at du styrker din virksomheds brandkendskab, dine medarbejderes og samarbejdspartneres forståelse af, hvem I er samt øger jeres troværdighed, skaber tillid og tryghed hos jeres kunder.

wecreate

Hvorfor os?

Vi har arbejdet med mange forskellige erhverv – med meget forskellige behov og forespørgsler.

Kreative

Vi har altid din virksomheds DNA i fokus, så dine portrætter tiltaler dit kundesegment samtidig med, at det repræsenterer din virksomhed med de rette udtryk.

Erfarne

Vi tager portrætter af alt fra håndværkere til CEO’er, Forsvaret til psykologer og introverte samt ekstroverte. Vores brede erfaringer gør, at vi ved, hvordan vi bedst får vist dig fra din bedste side med  fokus på din professionelle profil.

Høj kvalitet

Når vi skyder portrætter, er det altid med udstyr, vi ved skaber billeder af den bedste kvalitet.  Vi benytter os af lærreder samt baggrunde, der komplimenterer dig, de rette set-ups og det bedste udstyr. 

Profilfilm - Produkter

Med profilfilm, f.eks i form af how to guides, kan du øge dine produkters kendskab samt få skabt mersalg. Du kan vise dine besøgende, hvordan man bruger eller kan bruge dine produkter. Du kan skabe yderlig opmærksomhed på flere af dine produkter ved at introducere dem for produkter, som kan bruges sammen eller kan komplimentere hinanden.

Én af vores tidligere kunder har bl.a. fået produceret profilfilm -med stor succes – til at sælge flere af et bestemt produkt ved at vise, hvordan man bruger det sammen med et af deres mere populære produkter.

Skal vi tage en snak?

Kontakt os og lad os tage en samtale om, hvilken profilfilm du skal bruge til din virksomhed, og hvad det er, du ønsker, den skal gøre for dig og din virksomhed. 

En profilfilm er en kort video, der får dit budskab ud på en fængende, kreativ og interessant måde. Om det er en:
• How to guide
• Virksomhedsprofil
• Kundecase
• Eller noget helt andet

Så kan en profilfilm hjælpe din virksomhed med at få flere eksponeringer, vise din virksomhed og produkter på en fængende og kreativ måde samt. skabe et forbedret kundeservice og – engagement.
Læs mere her

Employer branding er i højere grad intern branding af din virksomhed. Det kan bl.a. bruges til at skabe højere engagement på din virksomheds interne tiltag.

Skabe et bedre samarbejde mellem dine medarbejdere og afdelinger. Styrke dine medarbejderes loyalitet til virksomheden. Fortælle dine medarbejdere om kulturen, goderne, afdelingerne og nyheder på jeres arbejdsplads.
Kontakt os for mere info

At rekruttere nye medarbejdere kan være en langhåret proces.
Med en rekrutteringsvideo får du introduceret kandidaterne til din virksomhed på en informativ, kreativ og indbydende måde.

Vores erfaring er, at virksomheder får flere ansøgninger fra interesserede og relevante kandidater ved at arbejde med rekrutteringsvideoer.
Læs mere her

Hvad er inkluderet?

Du får fri kørsel til én lokation i Storkøbenhavn.

Uden for Storkøbenhavn beregnes KM pris.

Vi tager altid en snak i forbindelse med planlægning og produktion af din film. 

Forventnings- og behovsafstemning er altafgørende for, at vi kan producere den film, du har behov for.   

Skulle der være behov for kreative møder, booker vi det ind til dig.

Hvis du ikke selv har udarbejdet et storyboard, kan vi udarbejde et for dig, så din profilfilm får den helt rette handling samt budskab.

Skal der tales ind over din profilfilm, sørger vi også for dét.

Vi sørger for, din film bliver redigeret og klippet sammen, så vi får skabt den rette historie til din virksomhed.

Der er 1 runde korrektur med i den samlede pris.

Tilvalg

Du får fremsendt 6 lydklip, du kan vælge ud fra.

Royalty free musik vil sige, at du har tilladelse til at bruge lydene på dine videoer i din markedsføring.

Det er muligt at tilkøbe kørsel til flere lokationer. Dette taler vi om til det indledende møde.

Det er altid muligt at tilkøbe sig flere runder korrektur. 

Hvorfor er dette et tilkøb?
Igennem hele processen og vores indledende møde får vi tilrettelagt din profilfilm. Du godkender indholdet, før vi starter. Skulle der derfor være behov for ændringer, bliver der tillagt flere timers arbejde på din profilfilm - og muligvis flere hænder. 

Profilfilm

Kontakt os i dag for et indledende møde og en forventningsafstemning