vi styrker dit budskab

Reklamefotos

Reklamefotos og reklamevideoer i markedsføringen af din virksomhed, produkter eller ydelser skaber blikfang og opmærksomhed – som en tekst aldrig vil kunne hamle op med.

Reklamefotos får folk til at stoppe op

Måden, du præsenterer og sender dit budskab ud på, er afgørende for modtagelsen og forståelsen. Men for at få dit budskab frem, skal du først og fremmest fange folks opmærksomhed. Hvor ofte fanger en tekst din opmærksomhed – uden et billede eller en video? Reklamefotos giver blikfang, og får folk til at stoppe op og give dit budskab opmærksomhed.

Giv et professionelt indtryk af din virksomhed

Når du giver dine kunder en visuel oplevelse af dit budskab, kan du fange og skabe mere opmærksomhed på kortere tid.

Hvordan gør du folk opmærksomme på, at du er her? En lang tekst? En tekst delt op i afsnit? En animation kreeret i Canva?

Alle sammen nogle fine løsninger som alt sammen har en effekt – men hvis du kombinerer de løsninger med reklamefoto og videoer, i samarbejde med en professionel reklamefotograf, giver du et nyt, fængende og professionelt syn på din virksomhed og dit budskab.

Professionelle reklamebilleder og -videoer

I din markedsføring og på din hjemmeside sender automatisk et signal om professionalisme til din målgruppe.

Professionalisme skaber tryghed, lyst til at interagere og ultimativt lyst til at købe. Kort sagt så vil den investering, som du foretager i at få taget professionelle reklamefotos, betale sig hjem i form af signalværdi og ultimativt højere konverteringer i jeres salg. 

Når du investerer i din virksomhed, investerer du i dit brandkendskab, og i at dine kunder føler en større tryghed ved at handle med dig.

Tiltræk dine kunders opmærksomhed og skab en forbindelse til dem.

Du skal skabe et behov og en lyst hos dit segment.

Reklamefotos og videoer
giver dine kunder en visuel oplevelse af dit budskab.

Det skaber en stemning, som en tekst aldrig vil kunne hamle op med. Som virksomhedsejer ved du selv hvor vigtigt det er at skabe forbindelser, følelser og behov hos dit segment, for at sælge dig selv og dine produkter til dem. Din ydelse, service og produkter skal fremstilles i det bedste lys.

Reklamefotos og -videoer kan skabe både stemning, lyst og behov, når vi sammen får interne og eksterne øjne på dit projekt, og kombinerer det med vores reklamefotografs professionelle erfaringer med fotografering og storytelling.

Vi mener at reklamefotos og videoer kan mere end bare at skabe opmærksomhed. De kan skabe en forbindelse, viden, tryghed og tillid til dit segment.

Outsourcing giver ofte bedre resultater

Få de rette kompetencer til dine opgaver. Nogle gange skal man tænke på sine kompetencer og evner lidt ligesom et venskab – du kender din bedste ven bedst, og du kan ikke være bedste venner med alle. Du kender måske ordsproget:

“Det er bedre at kende én bog indgående end at kende hundrede overfladisk. – Donna Tartt”

Du er helt sikkert super dygtig til lige præcis dit arbejde, og jo mere du plejer det “venskab”, jo bedre venner bliver I. Des mere tid du bruger på alt andet, des mindre tid har du til det, du skal og vil være bedst til.

WEcreate er specialister i fotografering, storytelling og mennesker – det er vores spidskompetencer – og én af vores bedste venner er reklamefotos.

Vi skyder inspirerende og professionelle billeder af medarbejdere, projekter, arbejdspladser og kontorer. Derudover kan vi hjælpe jer med at producere videoer til intern kommunikation, udbudsmateriale, virksomhedspræsentation m.m.

Hvis du mangler den samarbejdspartner, som kan give din virksomhed, markedsføring og dine reklamefotos det ekstra pust, så lad os tage en samtale om dit projekt.

wecreate

Hvorfor os?

Fokus på din målgruppe

Vi har altid fokus på, hvem din målgruppe er, så vi kan skabe dine reklamebilleder til dem. Hvad tiltaler dem, hvad skaber blikfang, og hvordan kan dit reklamebillede fange deres opmærksomhed.

flere formater

Vi skyder, skaber samt retoucherer dine reklamebilleder, efter dine ønsker. Vi laver bl.a. drone, animation, 3D, packshots og portræt. Dette taler vi altid om på vores første møde, så du ved, at vi kan imødekomme dine krav og ønsker.

Mulighed for brug på alle medier

Vi sørger altid for at vide, hvilke medier dine billeder skal bruges på, så vi kan skyde dem i det rette format. Om det er på Facebook, Instagram, LinkedIn samt andre sociale medier, din hjemmeside, offsite reklamering såsom busser, TV eller blade. Dine reklamebilleder skal skabe værdi for din virksomhed.

Studie, green screen eller on location

Om dine reklamefotos skal skydes hos dig, anden lokation, med green screen eller i studie, kan vi klare det. Vi har eget studie i København samt mobilt studie – begge med mulighed for green screen. Derudover er vi selv mobile og kan komme til din ønskede lokation.  

Hvad er inkluderet?

Vi holder altid et møde, inden vi går i gang med forberedelse samt planlægning og produktion af dine reklamefotos. 

Forventnings- og behovsafstemning er altafgørende for, at vi kan producere de fotos, du har behov for.   

Når alt er godkendt, starter vi produktionen af dine reklamebilleder - efter aftale.

Efter vi har skudt dine reklamefotos, får du tilsendt et udkast af fotos til godkendelse samt udvælgelse. Efter godkendelse og udvælgelse af dine reklamefotos  redigerer vi og laver det sidste finish på dine fotos.

Du får tilsendt link og adgang til dine fotos - på vores online server - efter aftale.