vi styrker dit budskab

Reklamefotos

Reklamefotos og reklamevideoer i markedsføringen af din virksomhed, produkter eller ydelser skaber blikfang og opmærksomhed – som en tekst aldrig vil kunne hamle op med.

Reklamefotos får folk til at stoppe op

Måden, du præsenterer og sender dit budskab ud på, er afgørende for modtagelsen og forståelsen. Men for at få dit budskab frem, skal du først og fremmest fange folks opmærksomhed. Hvor ofte fanger en tekst din opmærksomhed – uden et billede eller en video? Reklamefotos giver blikfang, og får folk til at stoppe op og give dit budskab opmærksomhed.

Giv et professionelt indtryk af din virksomhed

Når du giver dine kunder en visuel oplevelse af dit budskab, kan du fange og skabe mere opmærksomhed på kortere tid.

Hvordan gør du folk opmærksomme på, at du er her? En lang tekst? En tekst delt op i afsnit? En animation kreeret i Canva?

Alle sammen nogle fine løsninger som alt sammen har en effekt – men hvis du kombinerer de løsninger med reklamefoto og videoer, i samarbejde med en professionel reklamefotograf, giver du et nyt, fængende og professionelt syn på din virksomhed og dit budskab.

Professionelle reklamebilleder og -videoer

I din markedsføring og på din hjemmeside sender automatisk et signal om professionalisme til din målgruppe.

Professionalisme skaber tryghed, lyst til at interagere og ultimativt lyst til at købe. Kort sagt så vil den investering, som du foretager i at få taget professionelle reklamefotos, betale sig hjem i form af signalværdi og ultimativt højere konverteringer i jeres salg. 

Når du investerer i din virksomhed, investerer du i dit brandkendskab, og i at dine kunder føler en større tryghed ved at handle med dig.

Tiltræk dine kunders opmærksomhed og skab en forbindelse til dem.

Du skal skabe et behov og en lyst hos dit segment.

Reklamefotos og videoer
giver dine kunder en visuel oplevelse af dit budskab.

Det skaber en stemning, som en tekst aldrig vil kunne hamle op med. Som virksomhedsejer ved du selv hvor vigtigt det er at skabe forbindelser, følelser og behov hos dit segment, for at sælge dig selv og dine produkter til dem. Din ydelse, service og produkter skal fremstilles i det bedste lys.

Reklamefotos og -videoer kan skabe både stemning, lyst og behov, når vi sammen får interne og eksterne øjne på dit projekt, og kombinerer det med vores reklamefotografs professionelle erfaringer med fotografering og storytelling.

Vi mener at reklamefotos og videoer kan mere end bare at skabe opmærksomhed. De kan skabe en forbindelse, viden, tryghed og tillid til dit segment.

Outsourcing giver ofte bedre resultater

Få de rette kompetencer til dine opgaver. Nogle gange skal man tænke på sine kompetencer og evner lidt ligesom et venskab – du kender din bedste ven bedst, og du kan ikke være bedste venner med alle. Du kender måske ordsproget:

“Det er bedre at kende én bog indgående end at kende hundrede overfladisk. – Donna Tartt”

Du er helt sikkert super dygtig til lige præcis dit arbejde, og jo mere du plejer det “venskab”, jo bedre venner bliver I. Des mere tid du bruger på alt andet, des mindre tid har du til det, du skal og vil være bedst til.

WEcreate er specialister i fotografering, storytelling og mennesker – det er vores spidskompetencer – og én af vores bedste venner er reklamefotos.

Vi skyder inspirerende og professionelle billeder af medarbejdere, projekter, arbejdspladser og kontorer. Derudover kan vi hjælpe jer med at producere videoer til intern kommunikation, udbudsmateriale, virksomhedspræsentation m.m.

Hvis du mangler den samarbejdspartner, som kan give din virksomhed, markedsføring og dine reklamefotos det ekstra pust, så lad os tage en samtale om dit projekt.

wecreate

Hvorfor os?

Fokus på din målgruppe

Vi har altid fokus på, hvem din målgruppe er, så vi kan skabe dine reklamebilleder til dem. Hvad tiltaler dem, hvad skaber blikfang, og hvordan kan dit reklamebillede fange deres opmærksomhed.

flere formater

Vi skyder, skaber samt retoucherer dine reklamebilleder, efter dine ønsker. Vi laver bl.a. drone, animation, 3D, packshots og portræt. Dette taler vi altid om på vores første møde, så du ved, at vi kan imødekomme dine krav og ønsker.

Mulighed for brug på alle medier

Vi sørger altid for at vide, hvilke medier dine billeder skal bruges på, så vi kan skyde dem i det rette format. Om det er på Facebook, Instagram, LinkedIn samt andre sociale medier, din hjemmeside, offsite reklamering såsom busser, TV eller blade. Dine reklamebilleder skal skabe værdi for din virksomhed.

Studie, green screen eller on location

Om dine reklamefotos skal skydes hos dig, anden lokation, med green screen eller i studie, kan vi klare det. Vi har eget studie i København samt mobilt studie – begge med mulighed for green screen. Derudover er vi selv mobile og kan komme til din ønskede lokation.  

Hvad er inkluderet?

Vi holder altid et møde, inden vi går i gang med forberedelse samt planlægning og produktion af dine reklamefotos. 

Forventnings- og behovsafstemning er altafgørende for, at vi kan producere de fotos, du har behov for.   

Når alt er godkendt, starter vi produktionen af dine reklamebilleder - efter aftale.

Efter vi har skudt dine reklamefotos, får du tilsendt et udkast af fotos til godkendelse samt udvælgelse. Efter godkendelse og udvælgelse af dine reklamefotos  redigerer vi og laver det sidste finish på dine fotos.

Du får tilsendt link og adgang til dine fotos - på vores online server - efter aftale.

Reklamefotos

Kontakt os i dag for et indledende møde og en forventningsafstemning

Det siger vores kunder

Morten
MortenProject & Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk. Kæmpe ros og respekt herfra. Kan i den grad anbefales.
Ketil Clorius
Ketil CloriusFinancial Crime Manager
Læs mere
Jeg har længe gået med tanken om at få et mere professionelt udtryk på min LinkedIn og drøftede det med Christian Radil. Han havde en tydelig idé til, hvordan det kunne lade sig gøre og gjorde en lidt akavet situation sjov og tryg. Tak for samarbejdet WeCreate.
Pernille Lund
Pernille LundKey account manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian til forskellige fotoopgaver, og uanset om det er kampagnefotos onsite eller portrætfotos i studie, så er det nemt og smertefrit at arbejde med Christian. Han arbejder struktureret, overholder tidsplanen, og det færdige produkt lever altid op til forventningerne.
Majbritt Madsen
Majbritt Madsen PR & Communication Manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian flere gange til fotografering af butiksfacader, butikker og til event. Han arbejder yderst professionelt og stræber altid efter at skabe det bedste resultat. Han er punktlig og kritisk - en perfekt samarbejdspartner.
Gerth Sloth Bertelsen
Gerth Sloth Bertelsen Projektleder
Læs mere
Tak til Militærfoto/WEcreate, som står for Veteranprojekt Grønlands visuelle udtryk. Vi kan selv fortælle i dagevis om, hvad vi oplever, og hvilke forskelle vi gør, men Christian "sparker os i bagen" og hjælper i den grad med at få kogt tingene ned i spiselige størrelser og leverer et vanvittigt flot visuelt udtryk.
Ukba Javaid
Ukba JavaidPsykolog
Læs mere
Jeg kontaktede Christian for at få taget nogle portrætbilleder til min hjemmeside. Christian får mine absolut varmeste anbefalinger - både fordi han er god til at få en til at slappe af foran kameraet, men også fordi han gør en stor dyd ud af, at man går fra fotosessionen med lige præcis dét billede, man havde i tankerne.
Britt Lilja
Britt Lilja Virksomhedsejer
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside, og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf, og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov, og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage.
Jakob Frølund
Jakob FrølundHR -Direktør
Læs mere
Jeg fik taget mit profilbillede af Christian - det vil jeg anbefale til enhver, der skal have opdateret deres professionelle look, eller til virksomheder der gerne vil tilbyde en ensartet profil af deres medarbejdere. Christian er uden tvivl en af de dygtigste, du kan finde.
Maria
Maria
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Knivskarpe billeder med blik for detaljen
Christian er meget dygtig, professionel og dedikeret, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Jeg har arbejdet sammen med Christian flere gange, og han leverer altid fantastiske billeder med et eminent blik for stemning og detaljer.
Linea
Linea
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
Alle kan tage et billede, men det er de færreste, der forstår at tage ligeså smukke billeder som Christian. Han forstår at sætte sig ind i personen foran kameraet og er super professionel, at arbejde med. Christian er ekstremt detaljeorienteret og har et skarpt øje for lys og skygger - det detaljer som disse, der gør en verden til forskel.
Sarah
Sarah
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Super dygtig fotograf - super fede billeder
Christian gjorde mit første foto shoot med en professionel fotograf til en meget behagelig og super fed oplevelse. Han formår at skabe en afslappet og god stemning. Kan kun anbefale Christian til andre der ønsker nogle helt unikke billeder.
Maria Jensen
Maria Jensen
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Fantastisk - intet mindre!
Jeg har af flere omgange fået muligheden for at arbejde sammen med Christian - og jeg er slet ikke i tvivl; han er vanvittig dygtig. Christian er virkelig skarp til at se stemningen såvel som detaljerne i billedet - og resultatet af hans arbejde taler for sig selv.
Janne-Mari Fredly
Janne-Mari Fredly
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Høj kvalitet til en god pris!
Christian er en enormt dygtig og professionel fotograf med øje for detalje. Han fanger de utroligste øjeblik med sit kamera! Det er alltid en fryd at arbejde med Christian, og det er ingen tvivl om man får høj kvalitet for pengerne.
Tidligere
Næste