Skab opmærksomhed og gør det visuelt

Rekrutteringsvideoer

Dit uundværlige værktøj til at få de rigtige personligheder ind i din virksomhed.
Ved at benytte dig af rekrutteringsvideoer får du større indflydelse over opfattelsen af din virksomhed, og hvem det er, som ansøger hos din virksomhed.

Hvad er en rekrutteringsvideo?

Rekrutteringsvideoer er et værktøj, der kan benyttes til at markedsføre din arbejdsplads.
Det er en attraktiv og anerkendt metode til at tiltrække kvalificerede ansøgere og talenter. På samme tid kan en rekrutteringsvideo – ligesom employer branding – sørge for, at dine nuværende medarbejdere har lyst til at blive samt vække interessen hos nye, kvalificerede kandidater.

Dét kan din virksomhed opnå med en rekrutteringsvideo

Alle virksomheder har employer branding, bl.a. fra medarbejdere og tidligere medarbejdere, som fortæller om din virksomhed. Men hvis du vil have noget at sige omkring, hvordan din arbejdsplads skal fremstilles og opfattes af dine potentielle medarbejdere, skal du aktivt selv gøre en indsats. F.eks. med en rekrutteringsvideo.

Ved at benytte dig af rekrutteringsvideoer får du større indflydelse over opfattelsen af din virksomhed, og hvem det er, som ansøger hos din virksomhed.

Skab opmærksomhed og gør det visuelt

Med en rekrutteringsvideo kan du skabe engagement, følelser og interesse for din virksomhed.  Billeder, videoer og lyde efterlader oftest et større indtryk hos din målgruppe, end ren tekst gør. En rekrutteringsvideo kan gøre din fortælling spændende, kreativ og sjov, og på den måde give din målgruppe noget, de bedre kan huske dig på og hellere vil være en del af.

Få mere eksponering og flere kvalificerede ansøgere

At afholde jobsamtaler er tidskrævende

og en lang proces – men at finde og holde på de rette medarbejdere er endnu sværere. Virksomheder har det ofte med at sælge sig selv for meget, udelukke afgørende informationer for om en person vil kunne trives på din arbejdsplads eller ikke får forklaret, hvordan hverdagen i virksomheden egentlig ser ud.

Med din rekrutteringsvideo kan du vise sammenholdet, hverdagen, arbejdsgangen, hvad man kan forvente at komme ind til, og hvem der i forvejen er i din virksomhed.

Er det unge, blandet, hvilke personligheder? Du kan vise og fortælle dine potentielle medarbejdere, at de vil passe ind her, vække deres appetit for at søge ind hos dig frem for din konkurrent og give dem det rette indtryk af, hvad det her arbejde indeholder.

Få lavet din rekrutteringsvideo, så den fortæller om hverdagen i din virksomhed, hvad det er for en type personligheder, og gør det klart, hvem der vil passe ind her.

De rigtige medarbejdere til din virksomhed

Lad os tage en samtale om, hvordan vi kan fremstille din virksomhed, så den vækker de rette forventninger til dine potentielle medarbejdere.

Få dit uundværlige værktøj til flere ansøgninger, fra egnede kandidater, flere positive jobsamtaler og flere tilfredse medarbejdere.

wecreate

Hvorfor os?

Vi er dedikerede, erfarne og målrettede. Vi tager kun din opgave, hvis vi mener, vi kan løfte den. Du får derfor altid et produkt fra os, som lever op til de høje kvalitetskrav, som vi stiller til branchen. Vi har leveret indhold af høj kvalitet – til store som små virksomheder – og sætter altid en stor ære i at skulle løfte din opgave.

Storytelling

Vi har stor erfaring med storytelling i vores produktioner. Vi fortæller historier, der engagerer og vækker følelser. Vi laver videoer, der kommunikerer budskaber, som bliver hørt.

Brede erfaringer

Vi er et større team med mange forskellige erfaringer og kompetencer, som vi til dagligt benytter os af for at skabe de bedste resultater for vores kunder – uden at skulle gå på kompromis.

MArketing orienteret

Når vi producerer indhold til virksomheder, benytter vi os altid af vores erfaringer samt nyeste viden inden for markedsføring. Så vi ved, at din video og dit indhold kan skabe værdi for dig og din målgruppe.

Finish og retouching

Vi er specialiserede samt erfarne i finish og retouching. Vi kreerer indhold, der repræsenterer din virksomhed korrekt.
Hvis der er behov for animation eller special effects, har vi også store erfaringer indenfor dette område. 

Hvad er inkluderet?

Du får fri kørsel til én lokation på Sjælland.

Vi holder altid et møde, inden vi går i gang med forberedelse samt planlægning og produktion af din film. 

Forventningsafstemning og behovs afstemning er altafgørende for, at vi kan producere den film, du har behov for.   

Efter det indledende møde sørger vi for det meste, så I ikke skal til for mange møder med os.

Benytter I en intern fokus person, booker vi et par kreative møder ind til jer - hvis nødvendigt. 

Du kan udarbejde dit eget storyboard, som vi kan gennemgå sammen og eventuelt redigere i.

Eller vi kan udarbejde et storyboard til dig ud fra vores indledende møde. 

Skal der tales ind over din profilfilm, sørger vi også for dét.

Vi sørger for, din film bliver redigeret og klippet sammen, så vi får skabt den rette historie til din virksomhed.

Der er 1 runde korrektur med i den samlede pris.

Tilkøb

Du kan få adgang til et kæmpe udvalg af royalty free musik til din rekrutteringsvideo. 

Royalty free musik vil sige, at du har tilladelse til at bruge lydene på dine videoer i din markedsføring.

Det er muligt at tilkøbe kørsel til flere lokationer. Dette taler vi om til det indledende møde.

Igennem vores netværk kan vi hyre erfarne og professionelle statister til din profilfilm.

Det er altid muligt at tilkøbe sig flere runder korrektur. 

Hvorfor er dette et tilkøb?
Igennem hele processen og vores indledende møde får vi tilrettelagt din profilfilm. Du godkender indholdet, før vi starter.

Skulle der være behov for ændringer, bliver der tillagt flere timers arbejde på din rekrutteringsvideo og/eller flere hænder.

1 Rekrutteringsvideo

Kontakt os i dag for et indledende møde og en forventningsafstemning

Det siger vores kunder

Morten
MortenProject & Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk. Kæmpe ros og respekt herfra. Kan i den grad anbefales.
Ketil Clorius
Ketil CloriusFinancial Crime Manager
Læs mere
Jeg har længe gået med tanken om at få et mere professionelt udtryk på min LinkedIn og drøftede det med Christian Radil. Han havde en tydelig idé til, hvordan det kunne lade sig gøre og gjorde en lidt akavet situation sjov og tryg. Tak for samarbejdet WeCreate.
Pernille Lund
Pernille LundKey account manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian til forskellige fotoopgaver, og uanset om det er kampagnefotos onsite eller portrætfotos i studie, så er det nemt og smertefrit at arbejde med Christian. Han arbejder struktureret, overholder tidsplanen, og det færdige produkt lever altid op til forventningerne.
Majbritt Madsen
Majbritt Madsen PR & Communication Manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian flere gange til fotografering af butiksfacader, butikker og til event. Han arbejder yderst professionelt og stræber altid efter at skabe det bedste resultat. Han er punktlig og kritisk - en perfekt samarbejdspartner.
Gerth Sloth Bertelsen
Gerth Sloth Bertelsen Projektleder
Læs mere
Tak til Militærfoto/WEcreate, som står for Veteranprojekt Grønlands visuelle udtryk. Vi kan selv fortælle i dagevis om, hvad vi oplever, og hvilke forskelle vi gør, men Christian "sparker os i bagen" og hjælper i den grad med at få kogt tingene ned i spiselige størrelser og leverer et vanvittigt flot visuelt udtryk.
Ukba Javaid
Ukba JavaidPsykolog
Læs mere
Jeg kontaktede Christian for at få taget nogle portrætbilleder til min hjemmeside. Christian får mine absolut varmeste anbefalinger - både fordi han er god til at få en til at slappe af foran kameraet, men også fordi han gør en stor dyd ud af, at man går fra fotosessionen med lige præcis dét billede, man havde i tankerne.
Britt Lilja
Britt Lilja Virksomhedsejer
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside, og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf, og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov, og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage.
Jakob Frølund
Jakob FrølundHR -Direktør
Læs mere
Jeg fik taget mit profilbillede af Christian - det vil jeg anbefale til enhver, der skal have opdateret deres professionelle look, eller til virksomheder der gerne vil tilbyde en ensartet profil af deres medarbejdere. Christian er uden tvivl en af de dygtigste, du kan finde.
Maria
Maria
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Knivskarpe billeder med blik for detaljen
Christian er meget dygtig, professionel og dedikeret, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Jeg har arbejdet sammen med Christian flere gange, og han leverer altid fantastiske billeder med et eminent blik for stemning og detaljer.
Linea
Linea
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
Alle kan tage et billede, men det er de færreste, der forstår at tage ligeså smukke billeder som Christian. Han forstår at sætte sig ind i personen foran kameraet og er super professionel, at arbejde med. Christian er ekstremt detaljeorienteret og har et skarpt øje for lys og skygger - det detaljer som disse, der gør en verden til forskel.
Sarah
Sarah
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Super dygtig fotograf - super fede billeder
Christian gjorde mit første foto shoot med en professionel fotograf til en meget behagelig og super fed oplevelse. Han formår at skabe en afslappet og god stemning. Kan kun anbefale Christian til andre der ønsker nogle helt unikke billeder.
Maria Jensen
Maria Jensen
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Fantastisk - intet mindre!
Jeg har af flere omgange fået muligheden for at arbejde sammen med Christian - og jeg er slet ikke i tvivl; han er vanvittig dygtig. Christian er virkelig skarp til at se stemningen såvel som detaljerne i billedet - og resultatet af hans arbejde taler for sig selv.
Janne-Mari Fredly
Janne-Mari Fredly
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Høj kvalitet til en god pris!
Christian er en enormt dygtig og professionel fotograf med øje for detalje. Han fanger de utroligste øjeblik med sit kamera! Det er alltid en fryd at arbejde med Christian, og det er ingen tvivl om man får høj kvalitet for pengerne.
Tidligere
Næste