"Der findes ikke dårlige modeller- kun dårlige fotografer”

OM WECREATE

WEcreate er et hold af professionelle og passioneret  erhvervsfotografer. Vi ved hvor vigtigt det visuelle udtryk er for vores kunder personligt og ikke mindst deres kunder. Derfor dygtiggører vi os konstant, så vi kan levere de bedste udtryk til vores og deres kunder.

For os er et billede ikke bare et billede. Det er personligt, stolthed og identitet.

WEcreate opstod af søsterselskabet Militærfoto, mudder og mødet med tusindvis af soldater. WEcreate er det kommercielle sidestykke under samme paraply. Med den selvsamme lidenskab, ære og kvalitet.

Vi er på fornavn med vores kunder.
Og vi er vokset i takt med, at vores brand har skabt genklang i mange afkroge af landet. På tværs af brancher. Flere af vores allerførste kunder er stadig med på rejsen. Dem er vi på fornavn med. For vi dyrker og bevarer vores relationer. Med et glimt i øjet og et fast greb.

Mødet med mennesker.

Det, tror vi stædigt på. Man kan ikke sende et håndtryk i en e-mail. Hvert eneste møde, kan åbne nye døre. Og ingen ved, hvad dagen i morgen bringer. Den kan løfte dig til skyerne eller kaste dig til jorden. Men det begynder altid i mødet.

Vi flyver ikke uden jordsigte

Lige meget hvor vi arbejder, eller hvem vi arbejder for, navigerer vi altid efter samme koordinater. Det handler om håndværket, detaljerne og faglig nysgerrighed. Et projekt er ikke landet, før det er gennemsyret af kompromisløs kvalitet.

Sådan har det været siden dag ét. For det handler ikke om at tage den lette udvej. Eller springe over hvor gærdet er lavest for at nå til morgendagens destination. Det har det aldrig gjort.

Nej, det handler om i dag.

Vi er ambitiøse og fokuserede i øjeblikket. For selvom WEcreate er bygget af højtflyvende drømme, flyver vi ikke uden jordsigte. Vi hænger egoet udenfor døren og bevarer jordforbindelsen.

Kvalitetsbevidste

Det handler om kvalitet, hvis du vil skille dig ud fra mængden.  Derfor giver vi altid de 20 % ekstra, så du får produceret dit indhold, i den højeste kvalitet, ned til mindste detalje.

Visionære

Vi er et team af visionære og kreative udviklere. Der kan tænke ud af boksen og skabe indhold der skaber blikfang, og opmærksomhed.

Fleksible

Vi har samarbejdspartnere og professionelle fotografer i hele landet. Vi har derudover, som nogle af de eneste i Danmark, et mobilt studie, der kan bringes direkte til dig.

Med samarbejde kommer vi længst

Vi vokser stadig og vi tror på at kemi, lidenskab, kompetencer og erfaringer er det der skaber den højeste kvalitet for vores kunder – Derfor har vi skabt et stort netværk, med mange talenter, så vi altid har kompetencerne, og kan tage imod din opgave og løfte den til højeste kvalitet. 

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Vores valg af interne og eksterne samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra deres evne til at levere, eksekvere og have øje på bolden. Med andre ord så er vores udvælgelsesproces og sans for detaljer, din garanti for, at du får leveret det visuelle output, din virksomhed fortjener.

HYBRID VIRKSOMHED

Vi er et visuelt bureau med interne og eksterne samarbejdspartnere der er placeret øst og vest for Storebælt - Det gør at vi kan varetage de fleste opgaver. Vores mobile studie gør os agile, hvilket betyder at vi altid stiller med et professionelt setup.

SELEKTIVE

Vi tillader os at være selektive omkring hvem vi vælger og hvilke opgaver vi påtager os. Det gør vi, fordi vi kun påtager os din opgave, hvis vi mener at vi har kompetencerne til at løfte den til det niveau som WEcreate stræber efter at sætte for branchen.

SPARRINGSPARTNERE

Vi er løsningsoreienteret og ærlige. Vi betragter os selv som en samarbejdspartner, ikke en leverandør. Vi er altid klar på en sparringsrunde med dig.

FORBEREDT

Forberedelse er 90% af al succes. Vi har altid nogle krav inden et evt. samarbejde starter op. Vi sørger altid for, at vi har forventnings-og behovsbestemt - Hvad er målet.

LEVERING

Vi tilbyder dag til dag levering ved behov, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved hvor vigtigt hurtig levering kan være, for din markedsføring.

Portrætfotograf

Du får professionel rådgivning, sparring og høj kvalitet. Et portræt du stolt af.

Reklamefotograf-wecreate

Reklamefotograf

Vi producerer fotos og videoer til ekstern, samt intern kommunikation.

Eventfotograf

Professionelle løsninger, der sikrer at dit event får vist alle højdepunkterne.

Mød teamet

Vores interne team

Christian Radil, WEcreate portrætfotogaf
Christian Radil
Fotograf og retoucher

Christian er WEcreates portrætfotograf og kreative udvikler. Han er ekspert i vinkler, lysfald, storytelling, samt at få dig til at være tryg foran kameraet. 
Christian gennemgår alt det visuelle arbejde der bliver lavet af WEcreate.

Christian er derudover også vores chef fotograf hos WEcreates lillesøster Militærfoto.

HC. Stig Andersen, WEcreate forretningsudvikler
Stig
Forretningsudvikler

Stig sørger for WEcreates forretningsforbindelser samt. sparring med vores fotografer. 

 På den måde ved vi, at vi har de bedste værktøjer til rådighed og du får det rette budskab på dit output.

 

 

adminsitrativ-medarbejder-wecreate-jeanette
Jeanette
Administration

Jeanette er virksomhedens administrative blæksprutte,.

Der foruden mails og regnskaber bruger størstedelen af sin tid, på holde chef fotografen – Christian Radil – i kort snor.
Emilie Block, WEcreate marketing
Emilie
Marketing

Emilie sørger til hverdag for WEcreates kommunikation, på og udenfor vores platforme, til vores kunder og målgruppe. Så du får den rette information og du kan finde frem til os. 

Vores eksterne team

Chris
Samarbejdspartner, Fotograf og retoucher

Chris er en fast samarbejdspartner til WEcreate og er bl.a ham vi sætter på din opgave hvis du skal have produceret animationer, specielle after effects, corporate reklame, billede, video og profilfilm. 

Chris er derudover fast tilknyttet fotograf hos Militærfoto, WEcreates storesøster. 

Lasse
Samarbejdspartner, Fotograf og retoucher

Lasse er en fast samarbejdspartner til WEcreate og er bl.a. ham vi sætter på din opgave hvis du skal have produceret Eventbilleder, reportage reklamebilleder, produktbilleder, arkitektur samt. diverse still fotos. 

Lasse er derudover fast tilknyttet fotograf hos Militærfoto, WEcreates storesøster.

Billede kommer snart
Christian W
Samarbejdspartner, Videograf

Christian W er en fast samarbejdspartner til WEcreate og er bl.a. ham vi sætter på din opgave hvis du skal have produceret video, f.eks. profilfilm, eventfilm, droneoptagelser, produktvideo & testimonial film m.m.
Han er en videofotograf med stor erfaring og passion for at indfange de bedste øjeblikke og klippe gode video historier sammen, kombineret med en lækker lyssætning, sprød lyd og musik.

Christian W er derudover fast tilknyttet videofotograf hos Militærfoto, WEcreates storesøster.