OM WECREATE

"Der findes ikke dårlige modeller- kun dårlige fotografer”

WEcreate er specialiseret i foto og video til erhverv.
Vi arbejder professionelt med både billede og video, så vi kan skabe en helhed og skabe det output, som du har brug for. 

Studie i København | Mobilt studie | Vi kommer til dig

Visuel historiefortælling, det er det, vi kan og gør

Vi fortæller historier, der engagerer og vækker følelser. Vi vover at bruge en kliché, der er mere slidt end en brun bodega; vi har mennesket i centrum.

Derfor laver vi videoer, der kommunikerer budskaber, som bliver hørt. Fortæller historier, der kan mærkes. Og laver portrætter, der fanger mennesket bag.

Vi tror på, at vores fornemmeste opgave er, at give kreativiteten et kærligt put – og inspirere vores kunder til at tænke anderledes og skille sig ud fra mængden. Mod til at gøre noget andet og udfordre status quo.
Mod til at efterlade et aftryk.

Vi flyver ikke uden jordsigte

Lige meget hvor vi arbejder, eller hvem vi arbejder for, navigerer vi altid efter samme koordinater. Det handler om håndværket, detaljerne og faglig nysgerrighed.

Et projekt er ikke landet, før det er gennemsyret af kompromisløs kvalitet.

Sådan har det været siden dag ét. For det handler ikke om at tage den lette udvej. Eller springe over hvor gærdet er lavest for at nå til morgendagens destination. Det har det aldrig gjort.
Nej, det handler om i dag.

Vi er ambitiøse og fokuserede i øjeblikket. For selvom WEcreate er bygget af højtflyvende drømme, flyver vi ikke uden jordsigte. Vi hænger egoet udenfor døren og bevarer jordforbindelsen.

militaerfoto-fotografer-dronebillede-wecreate-om-os

På fornavn med kunderne

Et årti er gået, og i den tid har vi i en bred armbevægelse, på tværs af brancher, budt en suite af virksomheder og institutioner velkommen. Store som små. Fra Forsvaret til erhverv.

Flere fotografer er kommet ombord. Flere af vores allerførste kunder er stadig med på rejsen. Dem er vi på fornavn med. For vi dyrker og bevarer vores relationer. Med et glimt i øjet og et fast greb.

Mødet med mennesker. Det, tror vi stædigt på. Man kan ikke sende et håndtryk i en e-mail. Hvert eneste møde, kan åbne nye døre. Og ingen ved, hvad dagen i morgen bringer. Den kan løfte dig til skyerne eller kaste dig til jorden. Men det begynder altid i mødet.

Det startede med Militærfoto, mudder og mødet med tusindvis af soldater. Men WEcreate er det kommercielle sidestykke under samme paraply. Og vi er vokset i takt med, at vores brand har skabt genklang i mange afkroge af landet. På tværs af brancher.

Et samarbejde med WEcreate

Det handler om kemi
Vi måler ikke succes på, om du er god på billeder. For det handler om kemi. Om at skabe det albuerum, du har brug for. Så du føler dig tilpas. Der findes ikke dårlige modeller. Kun dårlige fotografer. Det fortæller vi ca. 5000 mennesker om året. Og det får folk til at trække lidt på smilebåndet.

Vi tager nemlig vores arbejde seriøst, men vi er ikke selvhøjtidelige. Tværtimod.

VI LEVERER KVALITET

Vores fotografer er nøje udvalgt ud fra deres evne til at levere, eksekvere og have øje på bolden. Med andre ord så er vores udvælgelsesproces og sans for detaljer din garanti for, at du får leveret det visuelle output, din virksomhed fortjener.

VI FLYTTER OS GERNE

Vi er et visuelt bureau med interne og eksterne samarbejdspartnere, der er placeret øst og vest for Storebælt. Det gør, at vi kan varetage de fleste opgaver. Vores mobile studie gør os agile, hvilket betyder, at vi altid stiller med et professionelt setup.

VI TØR OGSÅ GODT SIGE NEJ

Vi tillader os at være selektive omkring, hvem vi vælger, og hvilke opgaver vi påtager os. Det gør vi, fordi vi kun påtager os din opgave, hvis vi mener, at vi har kompetencerne til at løfte den til det niveau, som WEcreate stræber efter at sætte for branchen.

VI ER DIN SPARRINGSPARTNER

Vi er løsningsorienterede og ærlige. Vi betragter os selv som en samarbejdspartner - ikke en leverandør. Vi er altid klar på en sparringsrunde med dig.

VI ER ALTID FORBEREDTE

Forberedelse er 90% af al succes. Vi har altid nogle krav inden et evt. samarbejde starter op. Vi sørger altid for, at vi har forventnings- og behovsbestemt - Hvad er målet.

VI LEVERER HURTIGT

Vi tilbyder dag til dag levering ved behov - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved, hvor vigtigt hurtig levering kan være for din markedsføring.

Mød teamet

WEcreate-militaerfoto-ansatte-medarbejderportraet-seo-konsulent
Emilie
Marketingansvarlig

Emilie er WEcreates marketing haj.
Hun er passioneret omkring at følge med i de digitale tendenser og altid være et skridt foran. Emilie har stor indsigt i alt, der falder under den store SEO paraply.

Hvis din virksomhed har brug for at rangere bedre på diverse online medier og ligge nummer ét, så er Emilie den helt rette at have med på sit hold.

christian-radil-fotograf-portraet-wecreate
Christian Radil
EJER, Fotograf og retoucher

Christian er WEcreates portrætfotograf og kreative udvikler. Han er ekspert i vinkler, lysfald, storytelling samt at få dig til at være tryg foran kameraet. 
Christian gennemgår alt det visuelle arbejde, der bliver lavet af WEcreate.

Christian er derudover også vores cheffotograf hos WEcreates lillesøster Militærfoto.

WEcreate-militaerfoto-ansatte-medarbejderportraet-brun-baggrund-cand-comm
Selina
Kommunikationsansvarlig

Selina er uddannet Cand.Comm. og har dermed den helt store kommunikative værktøjskasse med i bagagen. Hun er perfektionist helt ud til fingerspidserne – og kun det bedste er godt nok.

Har din virksomhed behov for at få optimeret sin interne eller eksterne kommunikation – og i højere grad ramme sin målgruppe – er det Selina, I skal have fat i.

Chris
Fotograf og retoucher

Chris er en fast samarbejdspartner til WEcreate, og det er bl.a ham, vi sætter på din opgave, hvis du skal have produceret animationer, specielle after effects, corporate reklame, billede, video og profilfilm. 

Chris er derudover fast tilknyttet freelance fotograf hos Militærfoto, WEcreates lillesøster. 

Lasse-WEcreate-fotograf
Lasse
Fotograf og retoucher

Lasse er en fast samarbejdspartner til WEcreate, og det er bl.a. ham, vi sætter på din opgave, hvis du skal have produceret eventbilleder, reportage reklamebilleder, produktbilleder, arkitektur samt diverse still fotos. 

 

Lasse er derudover fast tilknyttet freelance fotograf hos Militærfoto, WEcreates lilesøster.

wecreate-freelance-fotograf-andreas
Andreas
eventfotograf

Andreas er en fast samarbejdspartner til WEcreate og arbejder til dagligt med fotografering, redigering og optagelse af events. Det er bl.a. ham vi sætter på din opgave, hvis du skal have produceret eventvideoer samt eventbilleder.

Andreas er derudover fast tilknyttet freelance fotograf hos Militærfoto, WEcreates lillesøster.

Det siger vores kunder

Pernille Lund
Pernille LundKey account manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian til forskellige fotoopgaver, og uanset om det er kampagnefotos onsite eller portrætfotos i studie, så er det nemt og smertefrit at arbejde med Christian. Han arbejder struktureret, overholder tidsplanen, og det færdige produkt lever altid op til forventningerne.
Majbritt Madsen
Majbritt Madsen PR & Communication Manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian flere gange til fotografering af butiksfacader, butikker og til event. Han arbejder yderst professionelt og stræber altid efter at skabe det bedste resultat. Han er punktlig og kritisk - en perfekt samarbejdspartner.
Morten
MortenProject & Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk.
Kæmpe ros og respekt herfra.
Kan i den grad anbefales.
Ketil Clorius
Ketil CloriusFinancial Crime Manager
Læs mere
Jeg har længe gået med tanken om at få et mere professionelt udtryk på min LinkedIn og drøftede det med Christian Radil. Han havde en tydelig idé til, hvordan det kunne lade sig gøre og gjorde en lidt akavet situation sjov og tryg. Tak for samarbejdet WeCreate.
Britt Lilja
Britt Lilja Virksomhedsejer
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside, og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf, og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov, og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage.
Ukba Javaid
Ukba JavaidPsykolog
Læs mere
Jeg kontaktede Christian for at få taget nogle portrætbilleder til min hjemmeside. Christian får mine absolut varmeste anbefalinger - både fordi han er god til at få en til at slappe af foran kameraet, men også fordi han gør en stor dyd ud af, at man går fra fotosessionen med lige præcis dét billede, man havde i tankerne.
Gerth Sloth Bertelsen
Gerth Sloth Bertelsen Projektleder
Læs mere
Tak til Militærfoto/WEcreate, som står for Veteranprojekt Grønlands visuelle udtryk. Vi kan selv fortælle i dagevis om, hvad vi oplever, og hvilke forskelle vi gør, men Christian "sparker os i bagen" og hjælper i den grad med at få kogt tingene ned i spiselige størrelser og leverer et vanvittigt flot visuelt udtryk.
Jakob Frølund
Jakob FrølundHR -Direktør
Læs mere
Jeg fik taget mit profilbillede af Christian - det vil jeg anbefale til enhver, der skal have opdateret deres professionelle look, eller til virksomheder der gerne vil tilbyde en ensartet profil af deres medarbejdere. Christian er uden tvivl en af de dygtigste, du kan finde.
Tidligere
Næste