"Der findes ikke dårlige modeller- kun dårlige fotografer”

OM WECREATE

WEcreate er et hold af professionelle og passionerede erhvervsfotografer. Vi ved, hvor vigtigt det visuelle udtryk er for vores kunder og ikke mindst deres kunder. Derfor dygtiggør vi os konstant, så vi kan levere de bedste udtryk til vores og deres kunder.

WEcreate er din erhvervsfotograf. Vi arbejder professionelt med både billede og video, så vi kan skabe en helhed og skabe det output, som du har brug for. 

Visuel historiefortælling. Det er det, vi kan og gør.

Vi fortæller historier, der engagerer og vækker følelser. Vi vover at bruge en kliché, der er mere slidt end en brun bodega; vi har mennesket i centrum. 

Derfor laver vi videoer, der kommunikerer budskaber, som bliver hørt. Fortæller historier, der kan mærkes. Og laver portrætter, der fanger mennesket bag.  

Vi tror på, at vores fornemmeste opgave er, at give kreativiteten et kærligt put – og inspirere vores kunder til at tænke anderledes og skille sig ud fra mængden. Mod til at gøre noget andet og udfordre status quo. Mod til at efterlade et aftryk. 

Vi flyver ikke uden jordsigte

Lige meget hvor vi arbejder, eller hvem vi arbejder for, navigerer vi altid efter samme koordinater. Det handler om håndværket, detaljerne og faglig nysgerrighed. Et projekt er ikke landet, før det er gennemsyret af kompromisløs kvalitet.  

Sådan har det været siden dag ét. For det handler ikke om at tage den lette udvej. Eller springe over hvor gærdet er lavest for at nå til morgendagens destination. Det har det aldrig gjort. 

Nej, det handler om i dag. Vi er ambitiøse og fokuserede i øjeblikket. For selvom WEcreate er bygget af højtflyvende drømme, flyver vi ikke uden jordsigte. Vi hænger egoet udenfor døren og bevarer jordforbindelsen. 

På fornavn med kunderne

Det startede med Militærfoto, mudder og mødet med tusindvis af soldater. Men WEcreate er det kommercielle sidestykke under samme paraply. Og vi er vokset i takt med, at vores brand har skabt genklang i mange afkroge af landet. På tværs af brancher. Flere af vores allerførste kunder er stadig med på rejsen. Dem er vi på fornavn med. For vi dyrker og bevarer vores relationer. Med et glimt i øjet og et fast greb. 

Mødet med mennesker. Det, tror vi stædigt på. Man kan ikke sende et håndtryk i en e-mail. Hvert eneste møde, kan åbne nye døre. Og ingen ved, hvad dagen i morgen bringer. Den kan løfte dig til skyerne eller kaste dig til jorden. Men det begynder altid i mødet. 

Det handler om kemi

Vi måler ikke succes på, om du er god på billeder. For det handler om kemi. Om at skabe det albuerum, du har brug for. Så du føler dig tilpas. Der findes ikke dårlige modeller. Kun dårlige fotografer. Det fortæller vi ca. 5000 mennesker om året. Og det får folk til at trække lidt på smilebåndet. 

Vi tager nemlig vores arbejde seriøst, men vi er ikke selvhøjtidelige. Tværtimod. 

Det rigtige sted – på det rigtige tidspunkt

Så det er vores historie. I hvert fald flygtige glimt af den. 

At jeg skulle kaste mig helhjertet ind i en karriere som fotograf lå ikke ligefrem i kortene. Men WeCreate er resultatet af min personlige rejse. Fra militærpoliti til livvagt i Kabul. Fra soldaterlivet i Afghanistan til pilotuddannelse i USA. Fra krig til smil. Jeg vil fortælle den anden side af historien. Sætte nuancer på den og vise den fra flere vinkler. 

Og jeg er taknemmelig. For fortællingen om WeCreate er ikke blot den typiske historie om blod, sved og tårer. Flere gange har jeg i virkeligheden bare været det rigtige sted – på det rigtige tidspunkt. Ved foden af et bjerg på Bali, i slummen i Indien eller i et kontorfællesskab i indre København. 

Her har jeg mødt mennesker, der på den ene eller anden måde er blevet en del af min fortælling. En del af fortællingen om WeCreate.  

Christian Radil, CEO i WeCreate 

For os er et billede ikke bare et billede

Det er personligt, stolthed og identitet.

WEcreate opstod af søsterselskabet Militærfoto, mudder og mødet med tusindvis af soldater. WEcreate er det kommercielle sidestykke under samme paraply. Med den selvsamme lidenskab, ære og kvalitet.

Vi er på fornavn med vores kunder.
Og vi er vokset i takt med, at vores brand har skabt genklang i mange afkroge af landet. På tværs af brancher. Flere af vores allerførste kunder er stadig med på rejsen. Dem er vi på fornavn med. For vi dyrker og bevarer vores relationer. Med et glimt i øjet og et fast greb.

Mødet med mennesker.

Dét tror vi stædigt på. Man kan ikke sende et håndtryk i en e-mail. Hvert eneste møde kan åbne nye døre. Og ingen ved, hvad dagen i morgen bringer. Den kan løfte dig til skyerne eller kaste dig til jorden. Men det begynder altid i mødet.

Vi flyver ikke uden jordsigte

Lige meget hvor vi arbejder, eller hvem vi arbejder for, navigerer vi altid efter samme koordinater. Det handler om håndværket, detaljerne og faglig nysgerrighed. Et projekt er ikke landet, før det er gennemsyret af kompromisløs kvalitet.

Sådan har det været siden dag ét. For det handler ikke om at tage den lette udvej. Eller springe over hvor gærdet er lavest for at nå til morgendagens destination. Det har det aldrig gjort.

Nej, det handler om i dag

Vi er ambitiøse og fokuserede i øjeblikket. For selvom WEcreate er bygget af højtflyvende drømme, flyver vi ikke uden jordsigte. Vi hænger egoet udenfor døren og bevarer jordforbindelsen.

Kvalitetsbevidste

Det handler om kvalitet, hvis du vil skille dig ud fra mængden.  Derfor giver vi altid de 20% ekstra, så du får produceret dit indhold i den højeste kvalitet - ned til mindste detalje.

Visionære

Vi er et team af visionære og kreative udviklere. Der kan tænke ud af boksen og skabe indhold, der skaber blikfang og opmærksomhed.

Fleksible

Vi har samarbejdspartnere og professionelle fotografer i hele landet. Vi har derudover, som nogle af de eneste i Danmark, et mobilt studie, der kan bringes direkte til dig.

Mød teamet

Christian Radil, WEcreate portrætfotogaf
Christian Radil
Fotograf og retoucher

Christian er WEcreates portrætfotograf og kreative udvikler. Han er ekspert i vinkler, lysfald, storytelling samt at få dig til at være tryg foran kameraet. 
Christian gennemgår alt det visuelle arbejde, der bliver lavet af WEcreate.

Christian er derudover også vores chef fotograf hos WEcreates lillesøster Militærfoto.

adminsitrativ-medarbejder-wecreate-jeanette
Jeanette
Administration

Jeanette er virksomhedens administrative blæksprutte.

Foruden mails og regnskaber bruger hun størstedelen af sin tid på holde chef fotografen – Christian Radil – i kort snor.

 

WEcreate-medarbejderportraet-emilie
Emilie
Marketing

Emilie sørger til hverdag for WEcreates kommunikation – på og udenfor vores platforme – til vores kunder og målgruppe. Så du får den rette information, og du kan finde frem til os. 

Chris
Samarbejdspartner, Fotograf og retoucher

Chris er en fast samarbejdspartner til WEcreate, og det er bl.a ham, vi sætter på din opgave, hvis du skal have produceret animationer, specielle after effects, corporate reklame, billede, video og profilfilm. 

Chris er derudover fast tilknyttet fotograf hos Militærfoto, WEcreates lillesøster. 

Lasse
Samarbejdspartner, Fotograf og retoucher

Lasse er en fast samarbejdspartner til WEcreate, og det er bl.a. ham, vi sætter på din opgave, hvis du skal have produceret eventbilleder, reportage reklamebilleder, produktbilleder, arkitektur samt diverse still fotos. 

 

Lasse er derudover fast tilknyttet fotograf hos Militærfoto, WEcreates lilesøster.

wecreate-freelance-fotograf-andreas
Andreas
Eventfotograf

Andreas er en fast samarbejdspartner til WEcreate og arbejder til dagligt med fotografering, redigering og optagelse af events. Det er bl.a. ham vi sætter på din opgave, hvis du skal have produceret eventvideoer samt eventbilleder.

Andreas er derudover fast tilknyttet videograf hos Militærfoto, WEcreates lillesøster.

Et samarbejde med WEcreate

Vi vokser stadig, og vi tror på at kemi, lidenskab, kompetencer og erfaringer er det, der skaber den højeste kvalitet for vores kunder. Derfor har vi skabt et stort netværk med mange talenter, så vi altid har kompetencerne, kan tage imod din opgave og løfte den til højeste kvalitet. 

VI LEVERER KVALITET

Vores fotografer er nøje udvalgt ud fra deres evne til at levere, eksekvere og have øje på bolden. Med andre ord så er vores udvælgelsesproces og sans for detaljer din garanti for, at du får leveret det visuelle output, din virksomhed fortjener.

VI FLYTTER OS GERNE

Vi er et visuelt bureau med interne og eksterne samarbejdspartnere, der er placeret øst og vest for Storebælt. Det gør, at vi kan varetage de fleste opgaver. Vores mobile studie gør os agile, hvilket betyder, at vi altid stiller med et professionelt setup.

VI TØR OGSÅ GODT SIGE NEJ

Vi tillader os at være selektive omkring, hvem vi vælger, og hvilke opgaver vi påtager os. Det gør vi, fordi vi kun påtager os din opgave, hvis vi mener, at vi har kompetencerne til at løfte den til det niveau, som WEcreate stræber efter at sætte for branchen.

VI ER DIN SPARRINGSPARTNER

Vi er løsningsorienterede og ærlige. Vi betragter os selv som en samarbejdspartner - ikke en leverandør. Vi er altid klar på en sparringsrunde med dig.

VI ER ALTID FORBEREDTE

Forberedelse er 90% af al succes. Vi har altid nogle krav inden et evt. samarbejde starter op. Vi sørger altid for, at vi har forventnings- og behovsbestemt - Hvad er målet.

VI LEVERER HURTIGT

Vi tilbyder dag til dag levering ved behov - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved, hvor vigtigt hurtig levering kan være for din markedsføring.

Headshot-wecreate-fotograf-erhverv

Portrætfotograf

Du får professionel rådgivning, sparring og høj kvalitet. Et portræt du er stolt af.

Reklamefotograf-wecreate

Reklamefotograf

Vi producerer fotos og videoer til ekstern samt intern kommunikation.

Eventfotograf

Professionelle løsninger der sikrer, at dit event får vist alle højdepunkterne.

Studiet

WEcreate-studie-portraetfotografering-kobenhavn

BESØG OS HER

Det mobile studie

WEcreate-studie-portraetfotografering-på-din-lokation

Eller få studiet bragt ud til dig

wecreate-mobiltstudie

Få studiet bragt ud til dig

wecreate-mobiltstudie
WEcreate-studie-portraetfotografering-på-din-lokation

Eller besøg os i studiet i København

WEcreate-studie-portraetfotografering-kobenhavn