Få større eksponering

Reklamefilm

Få skabt autentiske reklamefilm, der skaber blikfang og tiltaler din målgruppe.
Vi har i over 10 år skabt indhold sammen med vores kunder, der har skabt brand awareness og øget konverteringsrater med høj tilfredshed.

Hvad gør en reklamefilm for dit brand?

En reklamefilm skaber brand awareness, belærer, oplyser og skaber interesse – på en fængende måde – der gør at dit budskab bliver leveret til din målgruppe. Budskabet skal være til at forstå, vække følelser, samt skabe opmærksomhed om din virksomhed og dine produkter.

De bedste reklamefilm er informative, sælgende og opmærksomhedsskabende.  For bedst at opnå det, så er forberedelsen langt det vigtigste. Igennem hele processen arbejder vi med din målgruppe for øje uden at gå på kompromis med din virksomheds overordnet budskab og DNA. Vi arbejder med tone of voice, blikfang, og storytelling, når vi producerer en reklamefilm.  

Der kan være mange årsager til, at du skal have produceret en reklamefilm, og mindst lige så mange forestillinger om hvordan, den skal se ud.

Derfor tager vi altid et indledende møde med dig, hvor vi indsnævrer, planlægger og sparrer omkring din film. 
I denne fase beder vi typisk om at du kommer med inspiration fra andre reklamer, som du tænker, at vi skal lade os inspirere af.

Så vi med vores erfaringer, og med din viden om din virksomhed, samt målgruppe, kan producere den helt rette reklamefilm til dig.

Hvad koster det at få lavet en reklamefilm?

Et simpelt spørgsmål som vores kunder ofte spørger os om,  med et mindre simpelt svar.. For man kan ikke give én pris på en reklamefilm, da det spænder meget bredt, alt efter ens behov og egne midler.
Der er mange faktorer der spiller ind, alt efter hvor omstændig en reklamefilm du har behov for.
 
Skal du bruge statister? Skal der lejes lokation? Studie? Udstyr? Udarbejdes manuskript? osv.

Alt dette og mere til bliver planlagt over et eller flere møder, hvor efter en pris kan blive udarbejdet, på lige præcis din reklamefilm.  Hvis vi skal give dig en ca. pris ligger en billig reklamefilm fra 24.000 og op efter.  

Reklamefilm der fortæller historier

Med storytelling kan man med billeder, videoer og lyde skabe forbindelser, interesse og følelser. F.eks igennem en inspirerende historie, en sjov fortælling eller måske en nostalgisk stemning. – Vi har skabt mange historier for flere virksomheder, og har stor erfaring med storytelling, i reklamering. Vi benytter os af vores kompetencer og erfaringer, ved hver produktion, fortæller historier der skaber følelser, behov og oplevelser, for din målgruppe. Så din reklamefilm indeholder det rette budskab, skaber opmærksomhed og interesse, for din virksomhed.
Du skal stå tilbage med den rette film, til din virksomhed og dine produkter.

Vi har arbejdet med produktion af billeder og videoer i 10+ år – for store som små virksomheder – med budskaber, der skulle sælge, informere, bevæge og/eller imponere deres målgrupper. Vores erfaringer er store, vi går altid 110% ind i vores projekter, og benytter os af alle vores erfaringer, samt kompetencer, både internt og eksternt – så du får sparring, bliver guidet og til slut står tilbage med en reklamefilm, der levere dit budskab, til din målgruppe, med den rette fortælling.  

wecreate

Hvorfor os?

Den rette tone of voice

Vi taler, opfanger og forstår ord, billeder og lyde på forskellige måder – derfor benytter virksomheder sig også af en persona så man kan finde frem til hvordan ens målgruppe helst vil tales til og hvordan man bedst fanger deres opmærksomhed. – Vi finder frem til eller benytter os af din virksomheds persona, så vi får den rette tone of voice.

Det rette budskab

Inden vi starter produktion af din reklamefilm, sørger vi altid for, at vi er sikre på hvad budskabet er i din reklamefilm.  

Hvordan får vi gjort dit budskab klart, så din målgruppe, får det serveret på den helt rette måde.

Sparring og guiding

Vi benytter os af vores erfaringer og kompetencer, så vi kan sparre med dig og guide dig hele vejen –  fra preproduktion til levering af din reklamefilm. – Du er i erfarne, trygge hænder hele vejen igennem. Vi har produceret reklamefilm med stor success for flere af vores kunder.

Studie, green screen eller on location

Om din reklamefilm skal optages hos dig, anden lokation, med green screen eller i studie, kan vi være med.
Vi har både eget studie, samt mobilt studie med mulighed for green screen. Derudover, er vi selv mobile og kan komme til din lokation.  

Tanker du skal gøre dig inden produktion

Hvad er dit budget? Hvor meget kan der tænkes ind i din reklamefilm, ud fra dit budget?

Hvilke medier eller platforme skal din film figurere på? Hvor skal du møde dine kunder?

Hvad er budskabet i din reklame? Hvad er det din målgruppe skal tænke, føle og opnå ved at se din film?

Hvem er din målgruppe? Hvem er det vi skal ramme med videoen.

Når vi ved hvem din målgruppe er, skal der overvejes: Hvilken tone of voice skal bruges i reklamevideoen?

Hvad vil du opnå med din reklame? Brand awareness? Informere? Sælge?

Skal der musik i baggrunden, hvilke? Skal der tales ind over filmen? Hvilke stemmer og lyde vil tiltale din målgruppe? Skal det være dig eller skal vi caste en?

Skal der bruges professionelle skuespillere? Skal der bruges en rollemodel i form af en kendt skuespiller? Skal du selv på videoen? Skal der bruges statister? Hvilke udseende, aldre, køn?

Skal du selv stå for manuskript? eller skal vi udforme et for dig?

Skal det optages i studie, på jeres kontorlandskab, byggeplads, i naturen? Er det én lokation, eller flere?

Dette er alle nogle punkter vi kommer til at gå igennem sammen med dig. Det er derfor ikke et krav, at du kender svaret på dem alle sammen, inden du tager kontakt. Blot nogle gode punkter, at have haft til overvejelse, så vi kan give dig en så god oplevelse som muligt.

Reklamefilm - Proces

I leverer idéen – vi klarer resten.

Dit materiale skal ramme din målgruppe, og derfor er vi i tæt dialog fra start til slut – så vi får skabt den bedste grobund til din reklamefilm. Vi går meget op i planlægningen, samt forberedelse af dit reklamemateriale – så du på bedste vilkår, får fortalt din historie, med den rette tone of voice.

Der findes ikke én fast skabelon til optagelse og produktion af reklamefilm, da udgangspunktet og slut resultatet for alle reklamefilm, aldrig er det samme. Overordnet set kommer vi altid igennem disse 4 steps.

Step 1

PRE-PRODUKTION

WEcreate og du udveksler tanker med henblik på forventningsafstemning, storyboard, samt behov og midler.

Skal dit materiale produceres on-location eller i studie?

Skal du bruge green screen? Artister? Manuskript? Etc.

Step 2

PRODUKTION

Vi gennemgår mock-ups udarbejdet af WEcreate, på baggrund af første møde.

Vi tilretter, redigere og finder sammen frem til endelig godkendelse, samt accept, til opstart af produktion.

WEcreate, kommer derudover med et oplæg til dækbilleder, på baggrund af manus.

Step 3

POST-PRODUKTION + OK

Optagelser påbegyndes.

WEcreate laver efter optagelser, postproduktion, på baggrund af optagelser og aftalt layout.

Du får tilsendt klippet råfilm til godkendelse, via online software. Evt. rettelser synliggøres i online software.

Herefter er klipning fastlagt og der grades jf aftale.

Step 4

LEVERING

WEcreate leverer final jf aftale.

DU afprøver materiale på udvalgte platforme, og får feedback fra intern/ekstern, til fastlæggelse af fremtidig plan.

DU vurdere, om der skal afsættes dage til optagelser af katalog, med 10 sekunders sekvenser. Disse optagelser, laves på baggrund af headlines.

Et simpelt spørgsmål som vores kunder ofte spørger os om,  med et mindre simpelt svar.. For man kan ikke give én pris på en reklamefilm, da det spænder meget bredt, alt efter ens behov og egne midler. Der er mange faktorer der spiller ind, alt efter hvor omstændig en reklamefilm du har behov for.
 
Skal du bruge statister? Skal der lejes lokation? Studie? Udstyr? Udarbejdes manuskript? osv.

Alt dette og mere til bliver planlagt over et eller flere møder, hvor efter en pris kan blive udarbejdet, på lige præcis din reklamefilm.  Hvis vi skal give dig en ca. pris ligger en billig reklamefilm mellem 30.000 – 500.000 DKK.  

Hvad er inkluderet?

Du får fri kørsel til én lokation i storkøbenhavn.