Fotograf til konference

Få foto og video fra din konference

Fotografering til konferencer til alt fra de helt store til de små konferencer

Planlægger I en konference, og leder I efter den ideelle måde at fange stemningen på?

Så er I kommet til det helt rette sted. Med mere end 10 års erfaring inden for foto og video, ved vi, hvordan man fanger de rette øjeblikke. Øjeblikke, som giver indblik i, hvordan lige præcis jeres konference forløber. Det kan være billeder af stemningen, foredragsholdere, detaljebilleder, musikoptrædener og lignende. Billeder, som er essentielle, når man skal promovere og brande sin virksomhed. 

Me and my other colleagues thought ‘we have the perfect photographer’. He really adds to the creative part. Making things come together. Capture a whole view – the full meaning of it. Always searching and looking to be better. Don’t settle for better done than perfect.  

Sophie Sanders | Project Manager at MCI

Se et udpluk af de billeder vi tidligere har taget for vores kunder, i galleriet til højre. Lad jer inspirere og tag kontakt til os, hvis I også ønsker et skræddersyet tilbud til jeres næste konference.
Sammen finder vi en løsning, der passer lige netop jer.

Se et udpluk af de billeder vi tidligere har taget for vores kunder, i galleriet nedenfor. Lad jer inspirere og tag kontakt til os, hvis I også ønsker et skræddersyet tilbud til jeres næste konference.
Sammen finder vi en løsning, der passer lige netop jer.

Bliv inspireret:
Et udvalg af vores klienters
konference billeder

FANG STEMNINGEN
Unikke fordele, der løfter jeres visuelle output fra jeres konference

At fange jeres konferences stemning på foto og video kræver ekspertise og passion.
Vi tilbyder skræddersyede løsninger, til konferencer, der sikrer, at hver detalje og følelse bliver indfanget.

Tilpasset
storytelling

I får altid en unik visuel fortælling, der matcher jeres brands identitet og mål.

Alsidighed

Vores udstyr gør at I er sikret skarpe, engagerende billeder og videoer i højeste opløsning. Lige fra live produktion til højtflyvende luftfotografi.

Erfaring og ekspertise

Med over et årtis erfaring og ekspertise i branchen bringer vi en dybdegående forståelse for visuel kommunikation til bordet.

Dag til dag levering

Vi sikrer at dit marketingteam har deres materiale til tiden, så I kan få så meget værdi som muligt ud af jeres billeder og videoer.

Kontakt os for at få et tilbud på foto- og/eller videoproduktion til jeres næste konference. 

OPGRADER JERES KONFERENCE
Professionelle testimonials og portrætter med et studie on site

Opnå professionelle portrætter med enestående skarphed og kvalitet,
der tilfører ekstraordinær værdi til både jeres virksomheds og deltagernes personlige branding.

Få optaget kundeinterviews, testimonials og skudt professionelle portrætter med et professionelt set up direkte på jeres konference.
Med det mobile studie er I sikret private rammer, højkvalitets video- og billedeindhold med studiebelysning,
som skiller sig markant ud fra de traditionelle miljø- og stemningsbilleder.
Portrætter skudt med et professionelt setup vil fremstå med en skarphed og kvalitet, der er svær at matche i et konferencemiljø.

Fra professionelle skud til selfies

Giv jeres næste konference et boost ved at tilføje vores innovative selfie booth til pakken.
Dette moderne twist på den klassiske fotoboks er designet til at engagere dine gæster og skabe en sjov, interaktiv oplevelse, der komplementerer vores professionelle eventfotografering perfekt. Her er, hvordan vores selfie booth kan give jeres konference et frisk pust.

Øjeblikkelig deling

Nem og hurtig deling via sociale medier, hvilket giver jeres gæster mulighed for at dele deres oplevelser i realtid.

Personlig branding

Få jeres virksomhedsbrand eller tema på billederne med en personlig, digital billedramme.

Interaktiv underholdning

Tilbyd mere end bare billeder. Skab en interaktiv underholdningsstation, der engagerer jeres gæster og tilføjer en ekstra dimension til jeres konference.

Øget gæsteengagement

Dette unikke tiltag tilføjer ikke bare sjov og interaktion til jeres begivenhed. Det sikrer også, at jeres gæster tager varige minder med hjem, deler billeder og skaber mere opmærksomhed.

Hvad koster det at få det mobile studie ud?

Vi kan ikke give en fast pris på det mobilestudie da det afhænger af om studiet bliver booket i forbindelse med en foto – videoopgave,  hvor længe studiet skal bruges og lokationen for opgaven.
Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på din opgave. 

FAQ

Du skal kontakte os for pris på at få det mobile studie ud til din lokation.

Prisen er forskellig og afhænger af det individuelle projekt. I vores prissætning tager vi højde for din lokation, brug af udstyr, tidsrum, hverdag/weekend samt helligdage. Derfor kan du først modtage et tilbud, efter du har været i kontakt med os, og vi har talt om lige netop dine ønsker.

Det er ikke muligt at leje studiet uden booking af fotograf.

Der skal min. være et plant område på 6×6 m til rådighed, hvor der ligeledes er strøm og toiletforhold.

Studiet kan også bruges til optagelse af interviews, simple kortfilm, profilfilm og lignende. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse lige netop dit behov, er vi kun et opkald væk.
Ring på +45 71 964 964 eller udfyld vores kontaktformular.

MOBILT STUDIE

Indenfor Storkøbenhavn

Anmod om pris

Alle vores priser er ekskl. moms

Kontakt os i dag for et tilbud på det mobile studie.

Se mere af hvad vi kan gøre for dig

Dét siger vores kunder

Pernille Lund
Pernille LundKey account manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian til forskellige fotoopgaver, og uanset om det er kampagnefotos onsite eller portrætfotos i studie, så er det nemt og smertefrit at arbejde med Christian. Han arbejder struktureret, overholder tidsplanen, og det færdige produkt lever altid op til forventningerne.
Majbritt Madsen
Majbritt Madsen PR & Communication Manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian flere gange til fotografering af butiksfacader, butikker og til event. Han arbejder yderst professionelt og stræber altid efter at skabe det bedste resultat. Han er punktlig og kritisk - en perfekt samarbejdspartner.
Morten
MortenProject & Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk.
Kæmpe ros og respekt herfra.
Kan i den grad anbefales.
Ketil Clorius
Ketil CloriusFinancial Crime Manager
Læs mere
Jeg har længe gået med tanken om at få et mere professionelt udtryk på min LinkedIn og drøftede det med Christian Radil. Han havde en tydelig idé til, hvordan det kunne lade sig gøre og gjorde en lidt akavet situation sjov og tryg. Tak for samarbejdet WeCreate.
Britt Lilja
Britt Lilja Virksomhedsejer
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside, og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf, og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov, og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage.
Ukba Javaid
Ukba JavaidPsykolog
Læs mere
Jeg kontaktede Christian for at få taget nogle portrætbilleder til min hjemmeside. Christian får mine absolut varmeste anbefalinger - både fordi han er god til at få en til at slappe af foran kameraet, men også fordi han gør en stor dyd ud af, at man går fra fotosessionen med lige præcis dét billede, man havde i tankerne.
Gerth Sloth Bertelsen
Gerth Sloth Bertelsen Projektleder
Læs mere
Tak til Militærfoto/WEcreate, som står for Veteranprojekt Grønlands visuelle udtryk. Vi kan selv fortælle i dagevis om, hvad vi oplever, og hvilke forskelle vi gør, men Christian "sparker os i bagen" og hjælper i den grad med at få kogt tingene ned i spiselige størrelser og leverer et vanvittigt flot visuelt udtryk.
Jakob Frølund
Jakob FrølundHR -Direktør
Læs mere
Jeg fik taget mit profilbillede af Christian - det vil jeg anbefale til enhver, der skal have opdateret deres professionelle look, eller til virksomheder der gerne vil tilbyde en ensartet profil af deres medarbejdere. Christian er uden tvivl en af de dygtigste, du kan finde.
Tidligere
Næste