Foto, video og livestreaming

Reklamefotograf

Få produceret professionelle reklamefotos og reklamevideoer til din virksomhed.
Din virksomhed har en tone of voice, og den får vi frem. Vi skaber blikfang, fortæller historier og taler til din målgruppe gennem billeder og videoer.

Dine billeder er det første, dine kunder kigger på

Ordsproget om, at “et billede siger mere end tusinde ord” er i særdeleshed også gældende for din webshop, hjemmeside eller dit katalog. I den digitale verden har du oftest kun 3-5 sekunder til at tiltrække og holde en persons opmærksomhed. De første få sekunder er derfor afgørende for, om de bliver på din hjemmeside.

Den erfaring har vi – som reklamefotografer for nogle af de største spillere på markedet –  fået med os fra vores tidligere og nuværende kunder.

Vi arbejder målrettet ud fra nyeste viden, kundefeedback samt vores erfaringer. Vi er i konstant udvikling med det formål hele tiden at være et skridt foran.

reklamefilm-menu-wecreate

Reklamefilm

Skab mere opmærksomhed, og flere salg for din virksomhed.

Profilfilm-Menu-wecreate

Profilfilm

Vis din virksomheds, samt produkters historie, værdier og visioner.

Rekrutteringsvideo-menu-billede

Rekrutteringsvideo

Få de rette kandidater, til at ansøge hos din virksomhed.

reklamefoto-menu-wecreate

Reklamefoto

Sælg flere produkter online, med professionelle reklamefotos.

Dine reklamebilleder og -videoer

skal fange folks opmærksomhed med det samme for at have en effekt for din markedsføring.

Der findes et utal af reklamebilleder og -videoer i dag, som alle kæmper om din, min og vores opmærksomhed. Herunder algoritmer der bestemmer, hvor ofte dit indhold bliver vist – alt efter engagement. Hertil skal lægges alle de daglige distraheringer, som vi rammes af – nu mere end nogensinde før.

Du skal ikke kun konkurrere med dine direkte konkurrenter, når du reklamerer for dine produkter. Du skal ligeledes konkurrere om tiden, som bliver brugt på at konsumere alverdens digitale indtryk fra tids konkurrenterne.

Det indtryk, du giver af dig og din virksomhed, skal derfor være fængende og tydeligt.

WEcreates reklamefotografer har mange års erfaringer i at fortælle og vise dit budskab til din målgruppe gennem storytelling i videoer og billeder.

Vores reklamefotograf har altid fokus på helheden, målgruppen, relevansen, og hvad det skal kunne, udtrykke og fortælle. Lad os sammen sørge for, at dit content er af højeste kvalitet og fremstiller din virksomhed og dine produkter på den bedst mulige måde.

reklamefotograf-wecreate-The_Scandinavian_Golf Course Restaurant

Hvorfor skal din målgruppe bruge tid på dine budskaber frem for dine konkurrenter, deres venner eller tidsrøverne? Dine reklamer skal vække en interesse, et behov og en lyst. De skal informere, sælge og indbyde til kontakt. Men hvordan gør du bedst dét? Nøgleordet er  relevans.

Med relevans i fokus og visuel content – billeder og videoer i høj kvalitet – skal der skabes blikfang, som fanger din målgruppes opmærksomhed og efterlader et varigt indtryk.

Du styrker din content marketing strategi, din annoncering og dit brandkendskab med høj relevans og indhold af høj kvalitet.

Lad os sammen finde ud af, hvordan du skaber blikfang og hurtigt viser det rette budskab til din målgruppe.

Professionelt reklameindhold

Reklamefotograf med erfaring indenfor reklamebillede og videoproduktion

For at din virksomhed kan få produceret godt og professionelt reklameindhold, der skaber opmærksomhed, interesse og engagement, så kræver det en dygtig og professionel reklamefotograf. Én, som bl.a. har erfaring med foto, video, storytelling, branding, lysvinkler, klipning og ikke mindst mennesker. Dét og meget mere har vi hos WEcreate.

I et samarbejde med os får du en erfaren og professionel reklamefotograf på dit team, som du kan sparre med. Vi har en bred viden, stor erfaring og kan benyttes til flere forskellige opgaver.

Vi holder et møde med dig, inden vi går i gang.

På den måde kan vi mærke kemien, finde frem til budskabet og få produceret det bedste reklameindhold til dig – uanset hvad budskabet er.

Er du i tvivl om, hvilken form for reklamering du skal bruge? Så tøv ikke med at kontakte os og få en dialog med en af vores reklamefotografer. 

En profilfilm er en kort video, der får dit budskab ud på en fængende, kreativ og interessant måde. 

Om det er en: 

• How to guide
• Virksomhedsprofil
• Kundecase
• Eller noget helt andet

Så kan en profilfilm hjælpe din virksomhed med at få flere eksponeringer, vise din virksomhed og produkter på en fængende og kreativ måde, samt skabe en forbedret kundeservice og – engagement.

Gå til profilfilm

Reklamefotos skal skabe opmærksomhed, fremhæve et budskab, produkt og/eller en person. De skal vise den værdi, du giver dine kunder. 

Om du skal bruge nye billeder til din markedsføring, sociale medier, katalog eller hjemmeside, skal billederne og videoerne være fængende og skabe opmærksomhed om dit budskab. Dette har vi stor erfaring med.

Gå til reklamefoto

Employer branding er i højere grad intern branding af din virksomhed. Det kan bl.a. bruges til at skabe højere engagement på din virksomheds interne tiltag.

Det kan forbedre samarbejdet mellem dine medarbejdere og afdelinger, styrke dine medarbejderes loyalitet til virksomheden, fortælle dine medarbejdere om kulturen, goderne, afdelingerne og nyheder på jeres arbejdsplads.

Kontakt os for et tilbud på din employer branding video

At rekruttere nye medarbejdere kan være en langhåret proces.
Med en rekrutteringsvideo får du introduceret kandidaterne til din virksomhed på en informativ, kreativ og indbydende måde.

Vores erfaring er, at virksomheder får flere ansøgninger fra interesserede og relevante kandidater ved at arbejde med rekrutteringsvideoer samt employer branding.

Gå til rekrutteringsvideo

wecreate

Hvorfor os?

Vi har arbejdet med produktion af billeder og videoer i +10 år for store som små virksomheder. Med budskaber der skulle sælge, informere, bevæge og/eller imponere deres målgrupper. Vi har stor erfaring og går altid 110% ind i vores projekter. Vores interne ressourcer og erfaringer krydrer vi med ekstern knowhow. Det sikrer, at du altid får den rette sparring, guidance og ekspertise omkring dine reklamefotos og reklamefilm. Vores fornemmeste opgave er at levere dit budskab til din målgruppe i den rette tone of voice.  

Den rette tone of voice

Vi taler, opfanger og forstår ord, billeder og lyde på forskellige måder. Derfor benytter mange virksomheder sig af en persona, så man kan finde frem til, hvordan ens målgruppe helst vil tales til, og hvordan man bedst fanger deres opmærksomhed. Vi finder frem til eller benytter os af din virksomheds persona, så vi får den rette tone of voice.

Det rette budskab

Inden vi starter produktion af dine reklamebilleder eller film, sørger vi altid for, at vi er sikre på, hvad budskabet er i din reklame, og hvordan vi får gjort dit budskab klart, så din målgruppe får det serveret på den helt rette måde.

Sparring og guiding

Vi benytter os af vores erfaringer og kompetencer, så vi kan sparre med dig og guide dig hele vejen fra pre-produktion til levering af din reklamefilm. Du er i erfarne, trygge hænder hele vejen igennem. Vi har produceret reklamefilm for flere af vores kunder – med stor success.

Studie, green screen eller on location

Om din reklamefilm skal optages hos dig, anden lokation, med green screen eller i studie, kan vi være med. Vi har både eget studie samt mobilt studie med mulighed for green screen. Derudover er vi selv mobile og kan komme til din lokation.