Foto, video og livestreaming

Reklamefotograf

Få produceret professionelle reklamefotos og reklamevideoer til din virksomhed.
Din virksomhed har en tone of voice, og den får vi frem. Vi skaber blikfang, fortæller historier og taler til din målgruppe gennem billeder og videoer.

Dine billeder er det første, dine kunder kigger på

Ordsproget om, at “et billede siger mere end tusinde ord” er i særdeleshed også gældende for din webshop, hjemmeside eller dit katalog. I den digitale verden har du oftest kun 3-5 sekunder til at tiltrække og holde en persons opmærksomhed. De første få sekunder er derfor afgørende for, om de bliver på din hjemmeside.

Den erfaring har vi – som reklamefotografer for nogle af de største spillere på markedet –  fået med os fra vores tidligere og nuværende kunder.

Vi arbejder målrettet ud fra nyeste viden, kundefeedback samt vores erfaringer. Vi er i konstant udvikling med det formål hele tiden at være et skridt foran.

reklamefilm-menu-wecreate

Reklamefilm

Skab mere opmærksomhed, og flere salg for din virksomhed.

Profilfilm-Menu-wecreate

Profilfilm

Vis din virksomheds, samt produkters historie, værdier og visioner.

Rekrutteringsvideo-menu-billede

Rekrutteringsvideo

Få de rette kandidater, til at ansøge hos din virksomhed.

reklamefoto-menu-wecreate

Reklamefoto

Sælg flere produkter online, med professionelle reklamefotos.

Dine reklamebilleder og -videoer

skal fange folks opmærksomhed med det samme for at have en effekt for din markedsføring.

Der findes et utal af reklamebilleder og -videoer i dag, som alle kæmper om din, min og vores opmærksomhed. Herunder algoritmer der bestemmer, hvor ofte dit indhold bliver vist – alt efter engagement. Hertil skal lægges alle de daglige distraheringer, som vi rammes af – nu mere end nogensinde før.

Du skal ikke kun konkurrere med dine direkte konkurrenter, når du reklamerer for dine produkter. Du skal ligeledes konkurrere om tiden, som bliver brugt på at konsumere alverdens digitale indtryk fra tids konkurrenterne.

Det indtryk, du giver af dig og din virksomhed, skal derfor være fængende og tydeligt.

WEcreates reklamefotografer har mange års erfaringer i at fortælle og vise dit budskab til din målgruppe gennem storytelling i videoer og billeder.

Vores reklamefotograf har altid fokus på helheden, målgruppen, relevansen, og hvad det skal kunne, udtrykke og fortælle. Lad os sammen sørge for, at dit content er af højeste kvalitet og fremstiller din virksomhed og dine produkter på den bedst mulige måde.

reklamefotograf-wecreate-The_Scandinavian_Golf Course Restaurant

Hvorfor skal din målgruppe bruge tid på dine budskaber frem for dine konkurrenter, deres venner eller tidsrøverne? Dine reklamer skal vække en interesse, et behov og en lyst. De skal informere, sælge og indbyde til kontakt. Men hvordan gør du bedst dét? Nøgleordet er  relevans.

Med relevans i fokus og visuel content – billeder og videoer i høj kvalitet – skal der skabes blikfang, som fanger din målgruppes opmærksomhed og efterlader et varigt indtryk.

Du styrker din content marketing strategi, din annoncering og dit brandkendskab med høj relevans og indhold af høj kvalitet.

Lad os sammen finde ud af, hvordan du skaber blikfang og hurtigt viser det rette budskab til din målgruppe.

Professionelt reklameindhold

Reklamefotograf med erfaring indenfor reklamebillede og videoproduktion

For at din virksomhed kan få produceret godt og professionelt reklameindhold, der skaber opmærksomhed, interesse og engagement, så kræver det en dygtig og professionel reklamefotograf. Én, som bl.a. har erfaring med foto, video, storytelling, branding, lysvinkler, klipning og ikke mindst mennesker. Dét og meget mere har vi hos WEcreate.

I et samarbejde med os får du en erfaren og professionel reklamefotograf på dit team, som du kan sparre med. Vi har en bred viden, stor erfaring og kan benyttes til flere forskellige opgaver.

Vi holder et møde med dig, inden vi går i gang.

På den måde kan vi mærke kemien, finde frem til budskabet og få produceret det bedste reklameindhold til dig – uanset hvad budskabet er.

Er du i tvivl om, hvilken form for reklamering du skal bruge? Så tøv ikke med at kontakte os og få en dialog med en af vores reklamefotografer. 

En profilfilm er en kort video, der får dit budskab ud på en fængende, kreativ og interessant måde. 

Om det er en: 

• How to guide
• Virksomhedsprofil
• Kundecase
• Eller noget helt andet

Så kan en profilfilm hjælpe din virksomhed med at få flere eksponeringer, vise din virksomhed og produkter på en fængende og kreativ måde, samt skabe en forbedret kundeservice og – engagement.

Gå til profilfilm

Reklamefotos skal skabe opmærksomhed, fremhæve et budskab, produkt og/eller en person. De skal vise den værdi, du giver dine kunder. 

Om du skal bruge nye billeder til din markedsføring, sociale medier, katalog eller hjemmeside, skal billederne og videoerne være fængende og skabe opmærksomhed om dit budskab. Dette har vi stor erfaring med.

Gå til reklamefoto

Employer branding er i højere grad intern branding af din virksomhed. Det kan bl.a. bruges til at skabe højere engagement på din virksomheds interne tiltag.

Det kan forbedre samarbejdet mellem dine medarbejdere og afdelinger, styrke dine medarbejderes loyalitet til virksomheden, fortælle dine medarbejdere om kulturen, goderne, afdelingerne og nyheder på jeres arbejdsplads.

Kontakt os for et tilbud på din employer branding video

At rekruttere nye medarbejdere kan være en langhåret proces.
Med en rekrutteringsvideo får du introduceret kandidaterne til din virksomhed på en informativ, kreativ og indbydende måde.

Vores erfaring er, at virksomheder får flere ansøgninger fra interesserede og relevante kandidater ved at arbejde med rekrutteringsvideoer samt employer branding.

Gå til rekrutteringsvideo

wecreate

Hvorfor os?

Vi har arbejdet med produktion af billeder og videoer i +10 år for store som små virksomheder. Med budskaber der skulle sælge, informere, bevæge og/eller imponere deres målgrupper. Vi har stor erfaring og går altid 110% ind i vores projekter. Vores interne ressourcer og erfaringer krydrer vi med ekstern knowhow. Det sikrer, at du altid får den rette sparring, guidance og ekspertise omkring dine reklamefotos og reklamefilm. Vores fornemmeste opgave er at levere dit budskab til din målgruppe i den rette tone of voice.  

Den rette tone of voice

Vi taler, opfanger og forstår ord, billeder og lyde på forskellige måder. Derfor benytter mange virksomheder sig af en persona, så man kan finde frem til, hvordan ens målgruppe helst vil tales til, og hvordan man bedst fanger deres opmærksomhed. Vi finder frem til eller benytter os af din virksomheds persona, så vi får den rette tone of voice.

Det rette budskab

Inden vi starter produktion af dine reklamebilleder eller film, sørger vi altid for, at vi er sikre på, hvad budskabet er i din reklame, og hvordan vi får gjort dit budskab klart, så din målgruppe får det serveret på den helt rette måde.

Sparring og guiding

Vi benytter os af vores erfaringer og kompetencer, så vi kan sparre med dig og guide dig hele vejen fra pre-produktion til levering af din reklamefilm. Du er i erfarne, trygge hænder hele vejen igennem. Vi har produceret reklamefilm for flere af vores kunder – med stor success.

Studie, green screen eller on location

Om din reklamefilm skal optages hos dig, anden lokation, med green screen eller i studie, kan vi være med. Vi har både eget studie samt mobilt studie med mulighed for green screen. Derudover er vi selv mobile og kan komme til din lokation.  

Det siger vores kunder

Morten
MortenProject & Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk. Kæmpe ros og respekt herfra. Kan i den grad anbefales.
Ketil Clorius
Ketil CloriusFinancial Crime Manager
Læs mere
Jeg har længe gået med tanken om at få et mere professionelt udtryk på min LinkedIn og drøftede det med Christian Radil. Han havde en tydelig idé til, hvordan det kunne lade sig gøre og gjorde en lidt akavet situation sjov og tryg. Tak for samarbejdet WeCreate.
Pernille Lund
Pernille LundKey account manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian til forskellige fotoopgaver, og uanset om det er kampagnefotos onsite eller portrætfotos i studie, så er det nemt og smertefrit at arbejde med Christian. Han arbejder struktureret, overholder tidsplanen, og det færdige produkt lever altid op til forventningerne.
Majbritt Madsen
Majbritt Madsen PR & Communication Manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian flere gange til fotografering af butiksfacader, butikker og til event. Han arbejder yderst professionelt og stræber altid efter at skabe det bedste resultat. Han er punktlig og kritisk - en perfekt samarbejdspartner.
Gerth Sloth Bertelsen
Gerth Sloth Bertelsen Projektleder
Læs mere
Tak til Militærfoto/WEcreate, som står for Veteranprojekt Grønlands visuelle udtryk. Vi kan selv fortælle i dagevis om, hvad vi oplever, og hvilke forskelle vi gør, men Christian "sparker os i bagen" og hjælper i den grad med at få kogt tingene ned i spiselige størrelser og leverer et vanvittigt flot visuelt udtryk.
Ukba Javaid
Ukba JavaidPsykolog
Læs mere
Jeg kontaktede Christian for at få taget nogle portrætbilleder til min hjemmeside. Christian får mine absolut varmeste anbefalinger - både fordi han er god til at få en til at slappe af foran kameraet, men også fordi han gør en stor dyd ud af, at man går fra fotosessionen med lige præcis dét billede, man havde i tankerne.
Britt Lilja
Britt Lilja Virksomhedsejer
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside, og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf, og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov, og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage.
Jakob Frølund
Jakob FrølundHR -Direktør
Læs mere
Jeg fik taget mit profilbillede af Christian - det vil jeg anbefale til enhver, der skal have opdateret deres professionelle look, eller til virksomheder der gerne vil tilbyde en ensartet profil af deres medarbejdere. Christian er uden tvivl en af de dygtigste, du kan finde.
Maria
Maria
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Knivskarpe billeder med blik for detaljen
Christian er meget dygtig, professionel og dedikeret, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Jeg har arbejdet sammen med Christian flere gange, og han leverer altid fantastiske billeder med et eminent blik for stemning og detaljer.
Linea
Linea
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
Alle kan tage et billede, men det er de færreste, der forstår at tage ligeså smukke billeder som Christian. Han forstår at sætte sig ind i personen foran kameraet og er super professionel, at arbejde med. Christian er ekstremt detaljeorienteret og har et skarpt øje for lys og skygger - det detaljer som disse, der gør en verden til forskel.
Sarah
Sarah
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Super dygtig fotograf - super fede billeder
Christian gjorde mit første foto shoot med en professionel fotograf til en meget behagelig og super fed oplevelse. Han formår at skabe en afslappet og god stemning. Kan kun anbefale Christian til andre der ønsker nogle helt unikke billeder.
Maria Jensen
Maria Jensen
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Fantastisk - intet mindre!
Jeg har af flere omgange fået muligheden for at arbejde sammen med Christian - og jeg er slet ikke i tvivl; han er vanvittig dygtig. Christian er virkelig skarp til at se stemningen såvel som detaljerne i billedet - og resultatet af hans arbejde taler for sig selv.
Janne-Mari Fredly
Janne-Mari Fredly
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Høj kvalitet til en god pris!
Christian er en enormt dygtig og professionel fotograf med øje for detalje. Han fanger de utroligste øjeblik med sit kamera! Det er alltid en fryd at arbejde med Christian, og det er ingen tvivl om man får høj kvalitet for pengerne.
Tidligere
Næste