Foto, video og livestreaming

Eventfotograf

Få en eventfotograf med til dit næste event i din virksomhed.
Alt hvad du sender ud repræsentere din virksomhed –  Få skudt og optaget indhold fra dit event og send et professionelt signal, i høj kvalitet.

Få en eventfotograf der fanger jeres bedste øjeblikke

Når du afholder eller skal afholde firmaevents, netværksarrangementer, konferencer og receptioner i din virksomhed, er det oplagt at bruge det til at få eksponeret din virksomhed, og få skabt et større kendskab til dit brand. – Alt hvad din virksomhed sender ud, repræsentere jer.

Vi har udstyret, erfaringen og kompetencerne til at producere content i høj kvalitet, til din virksomhed.

Brug dit event til at sælge, og øge kendskabet til dit brand.
Lad os tage en samtale, om hvordan vi bedst skaber opmærksomhed om, og for dit event.

Specialer

Giv dine kunder en sukkerknald

Når du afholder events i din virksomhed, er det den perfekte mulighed for at vise dine samarbejdspartnere og din målgruppe, hvem du er, hvad du tilbyder og hvad du kan. – Vores eventfotografer kalder det for sukkerknalder.

Igennem dine events i virksomheden: om det er for medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder, sender du et statement og gør opmærksom på din virksomheds værdier.

Med en eventfotograf, der skyder event billeder og
 film fra eller om dit event, får du synliggjort dit statement, dit brand og skabt opmærksomhed på dit budskab. – I høj kvalitet.

100 % målrettet mod din målgruppe. 

Mennesker sælger

Vi mennesker kan godt lide at føle at vi hører til, er en del af noget større og ikke er alene om tingene.

Billeder og videoer af mennesker, der hygger sig, smiler og griner til dit event – med dine ydelser eller produkter – vil i en højere grad tiltale og hjælpe med at skabe tryghed, tillid, samt et behov hos din målgruppe.

Der er ikke noget der sælger bedre end bekræftelse fra et andet menneske. 

Vores eventfotografer er specialiseret i at fange stemningsbilleder, finde de bedste vinkler og sammensætte din historie – så din målgruppe modtager det rette budskab – Alt sammen, uden at forstyrre samtaler og stemninger til dit event.

Byg dit budskab op med storytelling

Hvordan bygger du allerbedst dit budskab op, så du får sendt dit budskab ud – og skaber den rette forståelse, følelse eller behov.

Alt starter med en dialog, mellem os og dig, i forhold til hvilke ønsker du gerne ser kommer til udtryk på dine event billeder og -film. I den indledende proces tager vi en snak om x,y,z, hvor vi ligeledes kommer med kreative input. Nogle af de typiske spørgsmål vi vil gå igennem sammen med dig er:

Når dit event er afholdt og dit billede – videomateriale skal sættes sammen, starter den næste proces i at skabe den største værdi af dit materiale, fra din virksomheds event.

wecreate

Hvorfor os?

Kreativt oplæg

Inden dit event, udarbejder vi et kreativt oplæg. Så I ved at vi har forstået hvad i ønsker, og I ved hvilket output I kommer til at stå med efter jeres event.

Dag til dag levering

Vi er nogle af de hurtigste på markedet, til at redigere og levere dit indhold, uden at gå på kompromis med kvaliteten – Vi tilbyder mulighed for dag til dag levering.

Stort team

Vi har et stort team af erhvervsfotografer, og har derfor evnerne og kompetencerne til flere former for events. Vi sender altid den fotograf med mest erfaring for jeres event.