Foto, video og livestreaming

Eventfotograf

Få en eventfotograf med til dit næste event i din virksomhed.
Alt, hvad du sender ud repræsenterer din virksomhed. Få skudt og optaget indhold fra dit event og send et professionelt signal i høj kvalitet.

Få en eventfotograf der fanger jeres bedste øjeblikke

Når du afholder eller skal afholde firmaevents, netværksarrangementer, konferencer og receptioner i din virksomhed, er det oplagt at bruge det til at få eksponeret din virksomhed og få skabt et større kendskab til dit brand. Alt, hvad din virksomhed sender ud, repræsenterer jer.

Vi har udstyret, erfaringen og kompetencerne til at producere content i høj kvalitet til din virksomhed.

Brug dit event til at sælge og øge kendskabet til dit brand.
Lad os tage en samtale om, hvordan vi bedst skaber opmærksomhed om og for dit event.

Specialer

Giv dine kunder en sukkerknald

Når du afholder events i din virksomhed, er det den perfekte mulighed for at vise dine samarbejdspartnere og din målgruppe, hvem du er, hvad du tilbyder, og hvad du kan. Vores eventfotografer kalder det for sukkerknalder.

Igennem dine events i virksomheden: om det er for medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder, sender du et statement og gør opmærksom på din virksomheds værdier.

Med en eventfotograf, der skyder eventbilleder og
-film fra eller om dit event, får du synliggjort dit statement, dit brand og skabt opmærksomhed på dit budskab – i høj kvalitet.

100% målrettet mod din målgruppe. 

Mennesker sælger

Vi mennesker kan godt lide at føle, at vi hører til, er en del af noget større og ikke er alene om tingene.

Billeder og videoer af mennesker, der hygger sig, smiler og griner til dit event – med dine ydelser eller produkter – vil i en højere grad tiltale og hjælpe med at skabe tryghed, tillid samt et behov hos din målgruppe.

Der er ikke noget, der sælger bedre end bekræftelse fra et andet menneske. 

Vores eventfotografer er specialiseret i at fange stemningsbilleder, finde de bedste vinkler og sammensætte din historie, så din målgruppe modtager det rette budskab. Alt sammen uden at forstyrre samtaler og stemninger til dit event.

Byg dit budskab op med storytelling

Hvordan bygger du allerbedst dit budskab op, så du får sendt dit budskab ud – og skaber den rette forståelse, følelse eller behov?

Alt starter med en dialog mellem os og dig i forhold til, hvilke ønsker du gerne ser kommer til udtryk på dine eventbilleder og -film. I den indledende proces tager vi en snak om x,y,z, hvor vi ligeledes kommer med kreative input. Nogle af de typiske spørgsmål vi vil gå igennem sammen med dig er:

Når dit event er afholdt og dit billede- og videomateriale skal sættes sammen, starter den næste proces i at skabe den største værdi af dit materiale fra din virksomheds event.

wecreate

Hvorfor os?

Kreativt oplæg

Inden dit event udarbejder vi et kreativt oplæg, så I ved, at vi har forstået, hvad I ønsker, og I ved, hvilket output I kommer til at stå med efter jeres event.

Dag til dag levering

Vi er nogle af de hurtigste på markedet til at redigere og levere dit indhold – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder muligheden for dag til dag levering.

Stort team

Vi har et stort team af erhvervsfotografer, og vi har derfor evnerne og kompetencerne til flere former for events. Vi sender altid den fotograf med mest erfaring for jeres event. 

Det starter med et møde

Alle virksomheder har hver deres identitet, historie og budskab. Derfor tager vi altid et møde med dig om, hvad du ønsker og har brug for.

Step 1

Planlægning

Kort møde hvor vi finder frem til, hvem I er, hvad I har brug for, og om vi skal løfte opgaven sammen med jer.

Step 2

Optagelse

Vi fotograferer og optager jeres event på aftalt lokation og tid.

Step 3

Redigering

Vi redigerer samt klipper optagelser sammen og laver det sidste finish på jeres fotos og videoer.

Step 4

Levering

Du får tilsendt link og adgang til dine fotos og videoer efter aftale.

Derfor skal man booke en eventfotograf

Når du selv vælger at tage billeder og video af dine events, får du noget materiale, du kan bruge i din markedsføring. Men det er ikke ensbetydende med, at det materiale kommer til at have den effekt på din målgruppe, som du ønsker.

At vide hvordan man skal opbygge, vise og fortælle historien om din virksomhed, fange de rette øjeblikke, vinkler, lysindfald og stemninger kræver erfaring. Den har vores eventfotografer.

Du har måske prøvet at være til et virksomhedsarrangement, en konfirmation eller et bryllup, hvor onkel Arne er blevet designeret eventfotograf for en dag. Her har resultatet ofte været rystede billeder, manglende billeder fra et fantastisk øjeblik, billeder med en finger foran linsen, mørke billeder, solen eller lamper der tager al fokuset. For ikke at nævne konstante afbrudte samtaler for at få taget et billede – på de helt forkerte tidspunkter.

WEcreate er ikke din gæst, men din samarbejdspartner

WEcreates eventfotografer sniger sig rundt og holder al deres fokus på at fastholde og fange den rette stemning – uden for mange forstyrrelser og altid med kvalitet for øje. 

Eventfoto-Cointreau-Eventfotograf-Wecreate-16x9
Eventfoto-Sennheiser-Eventfotograf-Wecreate-16x9

Du afholder kun lige præcis dette event denne ene gang

Vil du stå med noget materiale, hvor du skal overveje om den solstråle inde over ansigterne egentlig er så stort et problem og stadig vise dette specielle øjeblik.

Eller vil du stå med eventbilleder og -film, der viser professionalisme, stemning samt fortæller den historie, du gerne vil fortælle – med billeder og videoer i høj kvalitet? Så er WEcreate altid klar på at tage en samtale med dig og finde frem til den helt rette løsning for dig.

Al det materiale du sender ud til din målgruppe repræsenterer din virksomhed – Hvordan skal din virksomhed repræsenteres?

Vores eventfotografer er specialiseret i at fange de rette øjeblikke, vise de helt rigtige stemninger fra dine events og skabe en historie, som skaber et behov, en følelse, nysgerrighed og en oplevelse, som folk ville ønske, de kunne være en del af.

Hvad kan du bruge dine eventbilleder og -film til?

Du kan bruge dit visuelle materiale i din markedsføring eller dele det med dine nuværende og potentielle kunder samt andre relevante samarbejdspartnere.

Det kan du bl.a. gøre ved at bruge dine billeder og videoer fra dit event på din hjemmeside, dine sociale medier, i dine nyhedsbreve og til dit trykte materiale.

Med dit billede og videomateriale kan du skabe blikfang, informere din målgruppe omkring dit event og eksponere dem for eventet samt vise dem, hvad de kan forvente af dig, dine medarbejdere, produkter og/eller ydelser.