Eventfotograf

Få foto, video og livestreaming fra dit firmaevent

Når du planlægger et firmaevent, en konference eller en reception, er det vigtigt at skabe en god eksponering af din virksomhed og brand. Du afholder kun dette event én gang. Derfor er det også vigtigt at finde en eventfotograf, der kan producere det rigtige indhold fra start.

Få fanget jeres bedste øjeblikke med en professionel eventfotograf

Erfaring og ekspertise

Vores eventfotografer har gennem årtiers erfaring med eventfotografering, til både store og små events, opnået en bred erfaring og en skarp sans for at fange alle aspekter af dit event. Fra de små, intime øjeblikke til den storstilede præsentation af lokalet og udsmykningen.

Vi ved af erfaring, at det er vigtigt at kunne vise ikke blot stemningen til dit event, men også den investering, der er lagt i dit firmaevent.

Eventfotografer med diskretion og professionalisme

Vi forstår betydningen af at være nærværende uden at være i vejen. Vores mangeårige erfaring som eventfotografer har lært os, hvor vigtigt det er ikke at være til gene, men fange de autentiske øjeblikke fra dit event.

Vi prioriterer at fotografere og optage på en måde, så både gruppebilleder og stemningsbilleder bliver taget på tidspunkter, der ikke forstyrrer flowet af dit arrangement. Dette sikrer, at vi dokumenterer den naturlige atmosfære og de ægte interaktioner, som gør dit event unikt – uden gæsterne mærker meget til eventfotografernes tilstedeværelse.

Høj kvalitet og pålidelighed

Vi forpligter os til at skabe eventbilleder og videoer af højeste kvalitet, der er optimeret til brug på tværs af alle platforme – fra print til digitale medier.

Vi har stort fokus på detaljeret tidsplanlægning, som sikrer, at alt materiale er klar præcis, når du har brug for det og uden forsinkelser. Gennem omhyggelig planlægning og tæt samarbejde mellem dig og vores eventfotograf sikrer vi, at vi fanger de rette øjeblikke og skaber det visuelle materiale, der bedst fortæller dit events historie og fremhæver din virksomheds brand.

Med os som eventfotograf kan du være sikker på, at det endelige resultat møder dine forventninger.

Eventfotografer der forstår opgaven

Med vores eventfotografer får du produceret billeder og film fra dit event i høj kvalitet, som vil give din virksomhed et professionelt og målrettet output. Vi er specialiseret i både foto, video, drone og livestreaming, så du kan få skabt lige præcis det foto- og videomateriale, du skal bruge fra dit event. 

Jeg har stor tillid til jer, til firmaet og manden bag og til de leverancer, der har været. Jeg kommer til at bruge det hele i fremtiden, og jeg har været yderst tilfreds med det produkt, jeg har fået leveret 

Lasse Skov |  Lasse Skov Event Managment

Få skabt det rette eventfoto- og videomateriale fra dit event med en professionel eventfotograf.

FANG STEMNINGEN
Få unikke fordele med en eventfotograf til jeres event

At fange jeres firmaevents stemning på foto og video kræver ekspertise og passion.
Vi tilbyder skræddersyede løsninger til firmaevents og konferencer, der sikrer, at hver detalje og stemningen bliver indfanget.

Tilpasset
storytelling

I får en skræddersyet og unik visuel fortælling, der matcher jeres brands identitet og mål.

Alsidighed

Vores udstyr gør, at I er sikret skarpe billeder og videoer i højeste opløsning. Lige fra live produktion til højtflyvende luftfotografi.

Erfaring og ekspertise

Med over et årtis erfaring og ekspertise i branchen bringer vi en dybdegående forståelse for visuel kommunikation til bordet.

Dag til dag levering

Vi sikrer, at dit marketingteam har deres materiale til tiden, så I kan få så meget værdi som muligt ud af jeres billeder og videoer.

Kontakt os for at få et tilbud på foto- og/eller videoproduktion til jeres næste event. 

FAQ

Oftest stillede spørgsmål vores eventfotograf møder

Vi har over 10 års erfaring med fotografering af forskellige typer erhvervsevents – herunder konferencer, award-ceremonier, firmafester og netværksmøder.

Vi starter altid med et møde, hvor vi kan diskutere jeres specifikke behov og forventninger. Herfra skræddersyer vi opgaven, så den passer til temaet og målene for jeres event, så vi sikrer os, at vi fanger de særlige øjeblikke og vigtige detaljer.

Vi er udstyrede med avanceret fotoudstyr, der kan håndtere en bred vifte af lysforhold. Desuden har vi erfaring og teknikker til at tilpasse os forskellige miljøer, så vi altid kan levere billeder af høj kvalitet.

I får brugsrettighederne til alle billeder til markedsføring og andre formål. WEcreate beholder ophavsretten, hvilket er standard i branchen. Dog har I friheden til at bruge billederne, som I ønsker uden yderligere omkostninger

Ja, vores eventfotograf tilbyder både stillbilleder og videoproduktionstjenester. Dette giver en sammenhængende visuel pakke, hvor både de vigtige øjeblikke og den overordnede atmosfære af eventet kan blive fanget og præsenteret gennem forskellige medier.

At hyre en professionel eventfotograf sikrer, at du får høj kvalitets billeder og videoer, der professionelt kan bruges i din marketing, kommunikation og branding. Professionelle fotografer bringer også udstyr og teknikker til at håndtere lav belysning og hurtige begivenheder, hvilket sikrer, at de vigtige øjeblikke bliver fanget.

Se mere af hvad vi kan gøre for dig

conference eventphoto

Konference fotografering

Det siger vores kunder

Pernille Lund
Pernille LundKey account manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian til forskellige fotoopgaver, og uanset om det er kampagnefotos onsite eller portrætfotos i studie, så er det nemt og smertefrit at arbejde med Christian. Han arbejder struktureret, overholder tidsplanen, og det færdige produkt lever altid op til forventningerne.
Majbritt Madsen
Majbritt Madsen PR & Communication Manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian flere gange til fotografering af butiksfacader, butikker og til event. Han arbejder yderst professionelt og stræber altid efter at skabe det bedste resultat. Han er punktlig og kritisk - en perfekt samarbejdspartner.
Morten
MortenProject & Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk.
Kæmpe ros og respekt herfra.
Kan i den grad anbefales.
Ketil Clorius
Ketil CloriusFinancial Crime Manager
Læs mere
Jeg har længe gået med tanken om at få et mere professionelt udtryk på min LinkedIn og drøftede det med Christian Radil. Han havde en tydelig idé til, hvordan det kunne lade sig gøre og gjorde en lidt akavet situation sjov og tryg. Tak for samarbejdet WeCreate.
Britt Lilja
Britt Lilja Virksomhedsejer
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside, og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf, og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov, og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage.
Ukba Javaid
Ukba JavaidPsykolog
Læs mere
Jeg kontaktede Christian for at få taget nogle portrætbilleder til min hjemmeside. Christian får mine absolut varmeste anbefalinger - både fordi han er god til at få en til at slappe af foran kameraet, men også fordi han gør en stor dyd ud af, at man går fra fotosessionen med lige præcis dét billede, man havde i tankerne.
Gerth Sloth Bertelsen
Gerth Sloth Bertelsen Projektleder
Læs mere
Tak til Militærfoto/WEcreate, som står for Veteranprojekt Grønlands visuelle udtryk. Vi kan selv fortælle i dagevis om, hvad vi oplever, og hvilke forskelle vi gør, men Christian "sparker os i bagen" og hjælper i den grad med at få kogt tingene ned i spiselige størrelser og leverer et vanvittigt flot visuelt udtryk.
Jakob Frølund
Jakob FrølundHR -Direktør
Læs mere
Jeg fik taget mit profilbillede af Christian - det vil jeg anbefale til enhver, der skal have opdateret deres professionelle look, eller til virksomheder der gerne vil tilbyde en ensartet profil af deres medarbejdere. Christian er uden tvivl en af de dygtigste, du kan finde.
Tidligere
Næste