Erhvervsportræt

et godt førstehåndsindtryk
Professionelle erhvervsportrætter med din virksomheds DNA i fokus. Få erhvervsportrætter til din virksomhed, der skaber ensartethed samt den rette udstråling hele vejen rundt.

Erhvervsportrætter, der skiller dig ud fra mængden

Hos WEcreate er vi drevet af en dybere mission: at hjælpe professionelle og virksomheder med at udtrykke deres unikke identitet og værdier gennem kraftfuld visuel storytelling. Vi tror på, at et stærkt erhvervsportræt er mere end blot et billede; det er et vindue til en persons eller en virksomheds sjæl, der fortæller en historie uden ord.

Dit portræt er din chance for at skille dig ud

Et stærkt erhvervsportræt kan være forskellen mellem at blive bemærket eller overset. Og dét er noget, vi forstår hos WEcreate. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der sikrer, at dit erhvervsportræt ikke bare er et billede, men en stærk repræsentation af din professionalisme.

Mit billede fremstår meget mere skarpt nu bl.a. på min Linkedin og på arbejdet. Det ser meget mere troværdigt og professionelt ud.

Christian | Head Of Strategy | MAN

Vil du også skille dig ud med et skarpt og professionelt erhvervsportræt? Få et personligt tilbud og tag det første skridt mod billeder, der virkelig repræsenterer dig.

Fordelene ved et professionelt erhvervsportræt

Et professionelt erhvervsportræt kan være nøglen til at skabe det rette førstehåndsindtryk, bygge tillid og fremhæve din unikke personlighed.

Få styrket dit professionelle image

Et veludført erhvervsportræt fremhæver din professionalisme og dedikation. Det kan være afgørende, når du præsenterer dig selv på LinkedIn eller repræsenterer din virksomhed ved konferencer og netværksbegivenheder.

Skab troværdighed og tillid

Et kvalitets erhvervsportræt kan hjælpe med at opbygge tillid hos potentielle kunder, partnere eller arbejdsgivere. Hvis du eksempelvis er konsulent eller freelancer, kan et professionelt billede på din hjemmeside eller i salgsmateriale udstråle højere grad af troværdighed.

Fremhæv din unikke personlighed

Uanset om det er til en artikel, et interview eller en præsentation, kan et professionelt portræt vise din personlighed og gøre dig mere mindeværdig for dit publikum. Et portræt bør vise din målgruppe, hvem du er og fremhæve det unikke ved lige netop dig.

Tilpas til forskellige formål

Et erhvervsportræt kan tilpasses forskellige behov. Fra formelle billeder til bestyrelsesrapporter. Eller fra mere afslappede billeder til sociale medier eller interne nyhedsbreve. Uanset behovet sikrer et professionelt portræt, at du altid fremstår fra din bedste side.

Få et personligt tilbud på en session med vores erfarne portrætfotograf,
og tag det første skridt mod skarpe billeder, der repræsenterer dig og din virksomhed.

Sådan forløber din portrætsession

Step 1

FØRSTE KONTAKT

Det hele begynder med en indledende samtale, hvor vi dykker ned i din professionelle identitet samt dine ønsker for erhvervsportrættet. Vi taler om styling, baggrunde og den generelle æstetik, der bedst repræsenterer dig og din virksomhed.

Step 2

INDEN SESSIONEN

Ud fra vores indledende samtale udarbejder vi en plan for dit/dine erhvervsportrætter. Vi koordinerer tidspunkter, steder og sørger for, at alt er klart, så du kan føle dig tryg og forberedt. Vi taler og vejleder også gerne omkring beklædning, og hvad der tager sig bedst ud på dit erhvervsportræt.

Step 3

PÅ DAGEN

På dagen for din portrætsession vil du blive guidet gennem hele processen, således du kan føle dig tryg foran kameraet, så vi i fælleskab kan fange din personlighed og dit professionelle udtryk. På dagen er du selv med til at godkende billederne, og de portrætter vi skal arbejde videre med.

Step 4

MODTAGELSE

Når dine billeder er klar, leveres de i et sikkert, online galleri, hvor du kan gennemse og downloade dine billeder. Skulle der være behov for justeringer, er vi kun et opkald eller en mail væk.

*Mulighed for levering samme dag

Det får du i en portrætsession

Professionel fotografering

En fotosession, hvor du bliver guidet og selv er med til at vælge de billeder, vi skal arbejde videre med.

Højeste billedkvalitet

Skarpe, højopløselige billeder, der afspejler din professionelle identitet, som er klar til brug på alle platforme og i trykte materialer.

Online galleri

Personligt online galleri til nem visning og udvælgelse af dine billeder.

Mulighed for mobilt studie

Få et fuldt udstyret fotostudie, der ruller direkte ud til din lokation i en specialdesignet lastbil.

Hvad koster erhvervsportrætter?

Dét er inkluderet

Tilkøb

Få dit ønskede look med hjælp fra vores professionelle makeup artist og hårstylist, der vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du fremstår, som du ønsker på dine billeder.

PRIS: 1.499 kr. ekskl. moms for hele sessionen (1 time).

Skulle du ønske ekstra tid, er prisen 749 kr. ekskl. moms pr. påbegyndt time

Skal dine billeder bruges forskellige steder, er det vigtigt, at de har den rette ratio for at undgå forkert beskæring.

Med vores marketingpakke, som tilkøbes inden fotosessionen, sikrer vi, at dine portrætter er optimeret til brug på Facebook, LinkedIn, Instagram, i annoncer samt på din hjemmeside.

Vi konverterer dine billeder til JPEG-format og holder filstørrelsen på maks 300 KB. Dette bevarer billedkvaliteten, mens din hjemmesides hastighed ikke påvirkes negativt.

Du får: (Udover dine billeder i høj opløsning) Dine udvalgte billeder i op til 5 forskellige ratios.

1 x Ratio 1.1: Perfekt til profilbilleder på Facebook, Instagram og LinkedIn.

1 x Ratio 16.9: Ideel til coverbilleder på dine sociale medieprofiler.

3 x valgfri ratio: Tilpasset til din hjemmeside og annoncering.

PRIS: Fra 899 kr. ekskl. moms

Ekstra fotos med professionel redigering og retouchering.

Pris pr. stk. 699 kr. ekskl. moms

Der bliver pålagt et gebyr til at dække rejseomkostninger ved lokationer uden for Storkøbenhavn. 

Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Erhvervsfotografering

Inkl. 2 portrætter i høj opløsning

fra

5.000,-

Alle vores priser er ekskl. moms

Kontakt os i dag for et personligt tilbud på din portrætfotografering.

Christian Radil, WEcreate portrætfotogaf

Se mere af hvad vi kan tilbyde dig inden for
portrætfotografering

Portrætfotografering åbner en verden af muligheder for at præsentere dig selv og dit team professionelt.
Fra erhvervsportrætter og headshots til medarbejderportrætter. Hver stil har sit eget unikke udtryk og formål.
Udforsk de forskellige typer portrætfotografering og find den, der passer perfekt til dit behov.

Portraetfotograf-wecreate

Portræt
fotograf

Læs mere om vores overordnet service: Portrætfotografering.

Medarbejderportraet-menu-billede-wecreate-1x1

medarbejder-portræt

Få taget medarbejderportrætter der skaber ensartethed og udstråler din virksomheds DNA.

Headshot-menu-wecreate

Headshot

Få taget billeder der indrammer dit ansigt, så du får det rette udtryk på din professionelle profil.

WEcreate-mobiltstudie

Mobilt studie

Få et studie bragt ud til din lokation. Nemt, bekvemt og tidsbesparende.

Det siger vores kunder

Morten
MortenProject & Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk. Kæmpe ros og respekt herfra. Kan i den grad anbefales.
Ketil Clorius
Ketil CloriusFinancial Crime Manager
Læs mere
Jeg har længe gået med tanken om at få et mere professionelt udtryk på min LinkedIn og drøftede det med Christian Radil. Han havde en tydelig ide til hvordan det kunne lade sig gøre og gjorde en lidt akavet situation sjov og tryg. Tak for samarbejdet WeCreate
Pernille Lund
Pernille LundKey account manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian til forskellige fotoopgaver, og uanset om det er kampagnefotos onsite, eller portrætfotos i studie, så er det nemt og smertefrit at arbejde med Christian. Han arbejder struktureret, overholder tidsplanen og det færdige produkt lever altid op til forventningerne.
Majbritt Madsen
Majbritt MadsenGroup88
Læs mere
Jeg har brugt Christian flere gange til Fotografering af butiks facader, butikker og til event. han arbejder yderst professionelt og stræber altid efter at skabe det bedste resultat. Han er punktlig og kritisk - en perfekt samarbejdspartner.
Gerth Sloth Bertelsen
Gerth Sloth Bertelsen Projektleder
Læs mere
Tak til Militærfoto / WeCreate som står for Veteranprojekt Grønlands visuelle udtryk. Vi kan selv fortælle i dagevis om hvad vi oplever og hvilke forskelle vi gør, men Christian "sparker os i bagen" og hjælper i den grad med at få kogt tingene ned i spiselige størrelser og leverer et vanvittigt flot visuelt udtryk.
Ukba Javaid
Ukba JavaidPsykolog
Læs mere
Jeg kontaktede Christian for at få taget nogle portrætbilleder til min hjemmeside. Christian får mine absolut varmeste anbefalinger - både fordi han er god til at få én til at slappe af foran kameraet, men også fordi han gør en stor dyd ud af, at man går fra fotosessionen med lige præcis dét billede, man havde i tankerne.
Britt Lilja
Britt Lilja Østerbro Tandlæge Center
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage.
Jakob Frølund
Jakob FrølundHR -Direktør
Læs mere
Jeg fik taget mit profilbillede af Christian - det vil jeg anbefale til enhver der skal have opdateret deres professionelle look, eller til virksomheder der gerne vil tilbyde en ensartet profil af deres medarbejdere. Christian er uden tvivl en af de dygtigste du kan finde.
Maria
Maria
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Knivskarpe billeder med blik for detaljen
Christian er meget dygtig, professionel og dedikeret, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Jeg har arbejdet sammen med Christian flere gange, og han leverer altid fantastiske billeder med et eminent blik for stemning og detaljer.
Linea
Linea
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
Alle kan tage et billede, men det er de færreste, der forstår at tage ligeså smukke billeder som Christian. Han forstår at sætte sig ind i personen foran kameraet og er super professionel, at arbejde med. Christian er ekstremt detaljeorienteret og har et skarpt øje for lys og skygger - det detaljer som disse, der gør en verden til forskel.
Sarah
Sarah
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Super dygtig fotograf - super fede billeder
Christian gjorde mit første foto shoot med en professionel fotograf til en meget behagelig og super fed oplevelse. Han formår at skabe en afslappet og god stemning. Kan kun anbefale Christian til andre der ønsker nogle helt unikke billeder.
Maria Jensen
Maria Jensen
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Fantastisk - intet mindre!
Jeg har af flere omgange fået muligheden for at arbejde sammen med Christian - og jeg er slet ikke i tvivl; han er vanvittig dygtig. Christian er virkelig skarp til at se stemningen såvel som detaljerne i billedet - og resultatet af hans arbejde taler for sig selv.
Janne-Mari Fredly
Janne-Mari Fredly
Trustpilot anmeldelse
Læs mere
Høj kvalitet til en god pris!
Christian er en enormt dygtig og professionel fotograf med øje for detalje. Han fanger de utroligste øjeblik med sit kamera! Det er alltid en fryd at arbejde med Christian, og det er ingen tvivl om man får høj kvalitet for pengerne.
Tidligere
Næste