Bliv klogere på foto og video til erhverv

portrætfotografering i servicebranchen

Når du er dit eget brand

Dit professionelle portræt er mere end bare et billede. Det er din personlige fortælling.
I servicebranchen, hvor du er dit eget bedste brand, bliver portrætfotografering et afgørende redskab til at formidle din unikke værdi og professionalisme. Men hvordan sikrer du, at dit portræt fortæller den rigtige historie?

Lad folk lære dig at kende

Tænk på de mest succesfulde serviceprofessionelle, du kender. Deres billeder fremstår ikke kun professionelle, men formidler også en følelse af personlighed og troværdighed.

Professionel portrætfotografering handler om at fange essensen af, hvem du er, og hvad du repræsenterer.

Det er en fin balance mellem æstetik og autenticitet. Det kræver et skarpt øje for detaljer og en dyb forståelse af personlig branding for at indfange dette.

Kunsten at fortælle uden ord

Et stærkt portræt kommunikerer uden ord. Det kan vise din selvsikkerhed, venlighed, professionalisme, eller endda din kreativitet. Overvej, hvad du ønsker at dit billede skal sige om dig. Er du en innovativ tænker? En pålidelig partner? En kreativ sjæl?

Dit valg af tøj, lokation, belysning, og selv din positur, spiller en rolle i din visuelle fortælling.

Dit billede, din fortælling

Når du skal vælge en fotograf, er det vigtigt, du søger efter en der ikke bare ser dig, men forstår din historie. En, der kan guide dig gennem processen og hjælpe dig med at udtrykke din unikke personlighed og professionalisme.

Det er her, vi hos WEcreate træder ind. Vores passion er at skabe billeder, der ikke bare indfanger dit ydre, men også essensen af dit professionelle og ikke mindst personlige jeg.

Et vellykket portræt er en del af et godt førstehåndsindtryk

Invester i et billede der fortæller din historie på den mest autentiske og professionelle måde.
Husk, i servicebranchen er du ikke bare en del af et brand. Du er dit brand.

Dét siger vores kunder

Pernille Lund
Pernille LundKey account manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian til forskellige fotoopgaver, og uanset om det er kampagnefotos onsite eller portrætfotos i studie, så er det nemt og smertefrit at arbejde med Christian. Han arbejder struktureret, overholder tidsplanen, og det færdige produkt lever altid op til forventningerne.
Majbritt Madsen
Majbritt Madsen PR & Communication Manager
Læs mere
Jeg har brugt Christian flere gange til fotografering af butiksfacader, butikker og til event. Han arbejder yderst professionelt og stræber altid efter at skabe det bedste resultat. Han er punktlig og kritisk - en perfekt samarbejdspartner.
Morten
MortenProject & Country Manager
Læs mere
Har brugt Christian og hans team mange gange. Altid en 100% dedikeret og engageret indsats. Han formår at gøre deltagerne i sessionen trygge, så vi altid får naturlige og ærlige billeder med det perfekte udtryk.
Kæmpe ros og respekt herfra.
Kan i den grad anbefales.
Ketil Clorius
Ketil CloriusFinancial Crime Manager
Læs mere
Jeg har længe gået med tanken om at få et mere professionelt udtryk på min LinkedIn og drøftede det med Christian Radil. Han havde en tydelig idé til, hvordan det kunne lade sig gøre og gjorde en lidt akavet situation sjov og tryg. Tak for samarbejdet WeCreate.
Britt Lilja
Britt Lilja Virksomhedsejer
Læs mere
Vores klinik, Østerbro TandlægeCenter, skulle have ny hjemmeside, og vi stod derfor og manglede en fotograf. Vi blev mødt med en venlig og lydhør fotograf, og vores billeder blev fantastiske. Sessionen var sjov, og der blev arbejdet hurtigt - billederne lå klar allerede efter få dage.
Ukba Javaid
Ukba JavaidPsykolog
Læs mere
Jeg kontaktede Christian for at få taget nogle portrætbilleder til min hjemmeside. Christian får mine absolut varmeste anbefalinger - både fordi han er god til at få en til at slappe af foran kameraet, men også fordi han gør en stor dyd ud af, at man går fra fotosessionen med lige præcis dét billede, man havde i tankerne.
Gerth Sloth Bertelsen
Gerth Sloth Bertelsen Projektleder
Læs mere
Tak til Militærfoto/WEcreate, som står for Veteranprojekt Grønlands visuelle udtryk. Vi kan selv fortælle i dagevis om, hvad vi oplever, og hvilke forskelle vi gør, men Christian "sparker os i bagen" og hjælper i den grad med at få kogt tingene ned i spiselige størrelser og leverer et vanvittigt flot visuelt udtryk.
Jakob Frølund
Jakob FrølundHR -Direktør
Læs mere
Jeg fik taget mit profilbillede af Christian - det vil jeg anbefale til enhver, der skal have opdateret deres professionelle look, eller til virksomheder der gerne vil tilbyde en ensartet profil af deres medarbejdere. Christian er uden tvivl en af de dygtigste, du kan finde.
Tidligere
Næste