Virksomhedsbranding

Weibel Scientific

200x150px_weibel-scientific-logo

Fra selvproduktion til professionelle løsninger

Hvordan finder man en fotograf, der har forståelse for atmosfæren i en forsvarsvirksomhed og samtidig
kan levere en allround løsning? De spørgsmål stod Weibel Scientific med, da de tog kontakt til WEcreate. 

ET STRØMLINET UDTRYK

Weibel Scientific er en radar virksomhed, som har eksisteret siden 1977. De er ledende inden for doppler-radar teknologi og eksporterer til mere end 40 lande rundt omkring i verden. 

De omtaler sig selv som en gazellevirksomhed, der løbende tager nye initiativer, som kan understøtte, at virksomheden fortsætter med at vækste. 

Tidligere har Weibel Scientific selv stået for produktionen af sit foto- og videomateriale. Men Weibel indså, at det ikke længere kunne opfylde deres ønsker og behov for et professionelt og strømlinet udtryk. Derfor ringede de til WEcreate.

EN ALL ROUND LØSNING

Weibel Scientific kontaktede WEcreate, fordi de ønskede at professionalisere deres profil, kommunikation og generelle udtryk.

Weibel var interesseret i at finde en fotograf, der er selvkørende. Én, der tager tyren ved hornene, som kan bidrage med sparring og udfordrer dem på deres egne, indledende tanker og idéer. 

“Det er ligesom at hyre en håndværker. Én, der har de tekniske kompetencer til at tale om lys og vinkler og ting og sager” – Morten Siglev, Head of Marketing, Weibel Scientific 

Weibel søgte en længerevarende samarbejdspartner, der kunne levere en all round løsning på de opgaver, de løbende ville få behov for en professionel fotograf til. 

EN SAMARBEJDSPARTNER
MAN KAN REGNE MED

I årenes løb har WEcreate leveret flere forskellige produkter og bistået Weibel, når de havde brug for en fotograf – også i de situationer, hvor der skulle rykkes hurtigt ud. 

For hos os er det vigtigt, at vores samarbejdspartnere kan regne med os. Regne med, at vi er der – også når behovet pludseligt opstår. 

Vi har leveret alt fra billedmateriale i form af portrætter og gruppebilleder. Til videooptagelser med Weibels CEO. Og vi har stået der, når der skulles skydes billeder af højtprofilerede personer. 

Weibel-erhvervsportraet-brandingfotos-wecreate-erhvervsfoto
Weibel-virksomhedsbranding-board-chips-wecreate-erhvervsfotografering
Weibel-veteranprojekt-gronland-wecreate-reportagefoto

"Der er meget stor fleksibilitet i firmaet"

Sort-hvid-portraet-mortern-siglev-wecreate-kundecase

“Jeg har et rigtig godt samarbejde med WEcreate. Jeg ringede til Christian en fredag eftermiddag, hvor det var planlagt, at ministre skulle besøge os mandag morgen. Så ringede jeg til Christian og han fik det vinklet sådan, at han stod der mandag morgen klokken 8:30.

Altså det kan jo ikke altid lade sig gøre, men når det kan, så er der også meget stor fleksibilitet i firmaet, og det er helt klart også noget, som jo er ønskværdig”. 

 

– Morten Siglev, Head of Marketing, Weibel Scientific

Se mere af det arbejde vi har lavet for Weibel Scientific

REPORTAGEFOTOS

Weibel-scientific-wecreate-kundecase-reportagefoto-linkedin-opslag

XENTA - REKLAMEFOTOS

Malak-mock-up-portraet-weibel-scientific-wecreate-case

Kontakt os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

nyhedsbrev

The new common language will be more simple and regular than the existing.
*Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet.