Brandingbilleder - Visuel identitet

Cramers Studie

Skabelsen af Cramers visuelle identitet

Hvordan kan man skabe de rette udtryk på billeder og videoer til sin virksomhed? Er et billede blot et billede, eller er der mere til det? Disse spørgsmål stod Marie Louise Cramer med, inden hun tog kontakt til WEcreate.

Personlig træning og holdtræning i trygge rammer

Cramers Studie er et eksklusivt træningscenter beliggende på Esplanaden i København. De tilbyder personlig træning og holdtræning for alle niveauer i trygge omgivelser med kyndig vejledning. De har i øvrigt særlige hold for gravide og mor/far/barn træning. Cramers Studie ejes af Marie Louise Cramer, der også fungerer som coach og som sammen med sit team arbejder på at skabe et community i byen med fed, funktionel og effektiv træning i lækre omgivelser.

SAMARBEJDET SIDEN 2014
Da Marie louise for første gang tog fat i WEcreate i 2014, var det for at få skabt billeder til personlig branding som personlig træner. Det var vigtigt for Marie Louise, at materialet udstrålede hendes virksomheds værdier. Her havde hun brug for en fotograf, hun kunne sparre med for at finde frem til, hvad virksomheden skulle udstråle, og hvilke billeder der bedst ville kunne være med til at promovere hendes forretning.

Før samarbejdet med WEcreate havde Marie Louise den opfattelse, at en fotograf bare tog et billede, og så var det bare et billede. Men efter samarbejdet fik hun en ny indsigt: Det handler om alt, hvad billedet fortæller og udstråler. 

Strategisk samarbejde med WEcreate skabte visuel identitet for Cramers Studie

Da Cramers studie nåede en vækst- og opstartsfase, blev vi kontaktet for at udarbejde visuelt materiale til virksomheden. Før vi kunne begynde at skabe det rette indhold, var det nødvendigt at udarbejde en klar strategi og mål for virksomheden i samarbejde med Marie Louise, så vi kunne udarbejde det helt rette visuelle materiale til at promovere Cramers Studie. 

Vi var i stand til at fremhæve Cramers Studies visuelle udtryk gennem sparring, kompetencer og tidligere erfaringer.

WEcreate hjalp Cramers med mere end bare billeder

Cramers fik mere end bare billeder, da de hyrede WEcreate som samarbejdspartner. Udover at være med i skabelsen af virksomhedens visuelle identitet, hjalp WEcreate også Cramers med at udvikle deres koncept og forretningsstrategi. 

WEcreate udfordrede Marie Louise til at reflektere over, hvad hun ønskede at kommunikere og vise med billederne og konceptet, hvilket hjalp Cramers med at definere visionen for virksomheden.

Cramers-studie-reklamebilleder-promovering-wecreate-reklamefotograf-kundecase-traenings-billeder
Marie-louise-cramer-portraet-cramers-studie-wecreate-case-erhvervsfotografering
cramers studie personlig træner reklamebillede
Marie-louise-cramer-portræt-wecreate-kundecase

"WEcreate skabte det perfekte visuelle udtryk
for vores virksomhed"

“WEcreate har været med inde over af flere omgange, og jeg bruger stadig billederne på min hjemmeside. Det er jo hele vores visuelle udtryk udadtil, og det er jo altafgørende. WEcreate har fanget hele det her lyse univers, vi gerne vil prøve at skabe med en særlig stemning. Så selvom jeg bliver klogere og klogere på min forretning gennem årene og mere og mere klar over, hvad det egentlig er, jeg gerne vil have, så tror jeg bare, at allerede dengang WEcreate skød billederne til vores hjemmeside, der var WEcreate så bevidst om, hvad det var jeg søgte. Det er jo enormt vigtigt som virksomhed, at man har et visuelt udtryk, der stemmer overens med det univers, man tilbyder.” – Marie Louise Cramer, Cramers Studie.

Cramers studie: Reklamebilleder

Kontakt os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

nyhedsbrev

The new common language will be more simple and regular than the existing.
*Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet.