Eventfoto og video

Lasse Skov event management

Lasse-skov-eventmanagement-logo

Stemningsfyldt videomateriale

Hvordan viser du bedst dine kunder, hvad din virksomhed kan? Og hvordan finder du ud af, hvordan du bedst får visualiseret dine ideer? 

De spørgsmål stod Lasse Skov fra Lasse Skov Event Management med, inden han tog kontakt til WEcreate.

TYDELIGGØRELSE AF YDELSER

Lasse Skov Event Management er en eventvirksomhed, der laver oplevelser både i form af fester og konferencer – hovedsageligt til B2B-kunder.


Indimellem udfører de også events til private i form af fødselsdage og bryllupper. Lasse Skov Event Management skulle tydeliggøre over for sine kunder, hvad han kunne tilbyde dem – gerne på en underholdende og let spiselig måde. I den forbindelse havde han brug for WEcreates hjælp med at producere flere forskellige korte film til forskellige behov.

EN FOTOGRAF OG EN SPARRINGSPARTNER

Lasse gav udtryk for, at han søgte en fotograf, der ikke kun kunne være behjælpelig med selve videoproduktionen. Men i særdeleshed også en sparringspartner, der kunne komme med spændende og kreative løsninger. 

Lasse søgte marketingmateriale, der passede til den tid, vi lever i og som kan fange folks opmærksomhed på kort tid. Det er vigtigt at kunderne føler sig inspirerede, når de besøger hjemmesiden og møder det visuelle indhold.

ET RESULTAT MED DEN RETTE STEMNING

WEcreate udarbejdede flere forskellige storyboards og fik lavet en handlingsplan i forbindelse med de optagelser af eventfilm, der skulle produceres. 

Resultatet af samarbejdet var videomateriale til Lasses hjemmeside, der formidler netop den stemning, Lasse formår at skabe gennem sit arbejde med eventmanagement.

Lasse_skov-EVENT-MANAGEMENT-WECREATE-portraet
Lasse-skov-event-management-linkedin-wecreate-fotograf-case

"Jeg kommer til at bruge det hele"

“Jeg har stor tillid til jer, til firmaet og manden bag og til de leverancer der har været. Jeg kommer til at bruge det hele i fremtiden, og jeg har været yderst tilfreds med det produkt jeg har fået leveret – Lasse Skov,

Lasse Skov Event Management: Portrætter

Lasse skov portraet til erhverv
Lasse skov - erhvervsportraet
Lasse skov - erhvervsportraet - blaa baggrund

Lasse Skov Event Management: Eventvideoer

Er du nysgerrig på hvem LASSE SKOV EVENT MANAGEMENT er?

Lasse Skov Event Management er en eventvirksomhed, der laver oplevelser både i form af fester og konferencer – hovedsageligt til B2B-kunder.
Indimellem udfører de også events til private i form af fødselsdage og bryllupper.

Du kan se meget mere til Lasses events på hans hjemmeside: Lasse Skov Event Management

vi laver bare mega seje events,  hvis der er noget jeg skal fremhæve ja så er det det her. Jeg driver selv meget tillidsbaseret, jeg har haft mine kunder i utroligt mange år og bliver altså nærmest venner med dem hurtigt efter, fordi man har en anden god sparring og en god leverance. Så jeg sætter selv pris på rigtig, rigtig god service.”

 

Kontakt os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

nyhedsbrev

The new common language will be more simple and regular than the existing.
*Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet.