CV og Linkedin profilbillede

ØG DIN EKSPONERING

Øg din digitale eksponering med et professionelt portræt

Hvordan får man det rette udtryk frem på sit portræt og sender de rette signaler? Hvis den tidligere fotograf ikke formåede at fange det, kan en ny så gøre det?

Det var lige netop de spørgsmål, som Glenn stod overfor, da han kontaktede WEcreate.

En vigtig investering

Når man arbejder som konsulent, er det vigtigt at have en professionel profil på LinkedIn og på sine konsulentprofiler. Det er trods alt ens CV, der repræsenterer en over for potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Glenn Grejs Jørgensen, der til dagligt arbejder som økonomikonsulent, havde også oplevet dette problem. Selvom han var glad for sit profilbillede, var det næsten 10 år gammelt, så det var på tide med en opdatering. I første forsøg havde han ikke held med den pågældende fotograf hvorfor han efter, at have kigget på reference billeder på flere hjemmesider besluttede, at tage kontakt til WEcreate med henblik på, at investere i et nyt professionelt billede for at repræsentere sig selv på den ønskede måde.

Engagerende proces og eksperimenterende tilgang skabte det rette portræt

Glenn var imponeret over den værdi, som WEcreate bidrog med til hans portræt. Han var særligt imponeret over den engagerende måde, han blev inddraget i processen på, og den forklarende måde, vi forklarede betydningen af  ændringerne i baggrunden, stillinger og lyset. 

Derudover fik Glenn muligheden for at eksperimentere med forskellige setups og afprøve sine ideer, hvilket resulterede i en positiv oplevelse for ham. Han var begejstret for, at hans oprindelige idéer blev udfordret, taget seriøst og formet til et imponerende resultat.

Øget Eksponeringen på LinkedIn med et nyt professionelt portrætbillede

Glenn har oplevet stor eksponering på LinkedIn efter at have fået taget et nyt, professionelt portrætbillede af WEcreate. Hans opslag fik 3 gange så mange views og kommentarer sammenlignet med tidligere opslag. 

Dette viser, at det er vigtigt at have et vellignende og nyligt opdateret billede på sin digitale profil, da det sender et signal om, at man tager sin professionelle tilstedeværelse seriøst og bliver taget alvorligt af kontakter og potentielle samarbejdspartnere.

Glenn har også fået nye kontakter og har genoptaget kontakten med gamle kontakter takket være det opdaterede billede. Det understreger vigtigheden af at investere i sin digitale profil, da det kan betale sig i sidste ende.

Glenn-grejs-jorgensen-linkedin-profilbillede-professionelt-portraet-wecreate-portraetfotograf
headshot af wecreate portrætfotograf
Glenn-grejs-jorgensen-linkedin-profil-optimer-profilbillede

"Invester i et professionelt profilbillede og send det rette signal"

“Jeg synes det var en rigtig god oplevelse, og jeg synes helt sikkert, at det er investeringen værd at have et godt og vellignende profilbillede. Selvom man hurtigt kan falde i fælden med at bruge sidste års feriebillede, så sender det altså bare et helt andet signal, når man investerer i et professionelt billede.” – Glenn Grejs Jørgensen

Er du nysgerrig på hvem GLENN GREJS JØRGENSEN er?

Glenn Grejs Jørgensen er en selvstændig økonomikonsulent, der arbejder på freelancebasis med alt inden for økonomifunktionen. Han tilbyder konsulentydelser inden for regnskab, økonomistyring og finansielle projekter og hjælper både små,  mellemstore og store virksomheder med deres økonomifunktion.
Du kan finde mere information om Glenn på hans LinkedIn-profil: Glenn Grejs Jørgensen.

Kontakt os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

nyhedsbrev

The new common language will be more simple and regular than the existing.
*Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet.