Engage Festival en hyldest til veteraner

Engage Festival har til formål, at støtte og anerkende veteraner for deres indsats rundt om i verden. Festivalen er Veteranfondens primære aktivitet og motor til, at opnå sit formål.

Musik, underholdning og sjove aktiviteter i kastellet i København

Engage Festival finder sted hvert år i Kastellet i København, og den er dedikeret til at hylde veteraner for deres heroiske indsats rundt omkring i verden. Festivalen er åben for alle, og det er to dage fyldt med musik, underholdning og sjove aktiviteter. Men Engage Festival er ikke kun en fest – det er en mulighed for at støtte en god sag. Hvert år donerer festivalen sit overskud til Veteranfonden, som uddeler det blandt de mange frivillige initiativer, som arbejder for at skabe bedre vilkår for danske veteraner.

WEcreate dokumenterer festivalen NON-profit med stemningsbilleder og reklamefilm.

Når man laver et event som Engage Festival, er det vigtigt at dokumentere det og vise, hvad man har lavet. Derfor er det vigtigt at have nogle gode stemningsbilleder, som viser, hvad festivalen handler om, og hvordan atmosfæren og stemningen er i Kastellet. 

Engage Festival har derfor samarbejdet med WEcreate, som har taget billeder og lavet reklamefilm til deres markedsføring siden 2019.

Det er vigtigt for os, at vi kan være med og støtte med det, vi gør bedst – nemlig at tage billeder. Vi ønsker at fange den unikke stemning, der er til stede under en festival, der hylder vores veteraner.

Den ideelle samarbejdspartner

WEcreate er perfekt til opgaven, da vi har en kæmpe erfaring med militær fotografering for det danske forsvar gennem vores datterselskab, Militærfoto. 

Kastellet er et militært område, derfor er det afgørende, at fotograferne ved, hvad der må fotograferes, og hvad der ikke må. WEcreate har derudover stor erfaring i at dække events indenfor flere genrer, hvilket har gjort os til den perfekte partner for at skabe de bedste stemningsfulde billeder, som kan styrke Engages markedsføring.

Samarbejdet mellem Engage Festival og WEcreate er Non-profit, og har været en succes, da vi har kunnet støtte hinanden og skabe opmærksomhed om veteraner og deres vigtige rolle i samfundet. Engage Festival fortsætter med at afholde festivalen hvert år og håber på at kunne nå ud til endnu flere mennesker.

erhvervsportræt headshot

“Jeg synes bare det er kørt helt perfekt”

“Jeg synes bare, at det er kørt helt perfekt. Jeg kunne godt lide, at det forløb fuldstændig gnidningsfrit. Man havde en aftale med en fotograf, som kom i god tid, checkede ind og spurgte, om der var noget specielt, han skulle være opmærksom på, eller om der var noget, jeg gerne ville have. Vi snakkede lidt om det, og så gik han i gang med sit arbejde på en rigtig god måde. Efterfølgende blev billederne lagt op i billedbanken, og jeg kunne tilgå dem der. Alt i alt synes jeg, at det bare er gået helt perfekt.” – Niclas Bardeleben – Daglig leder 

SE ENDNU FLERE BILLEDER FRA ENGAGE LIGE HER

Vil du også være med til at støtte veteranerne?

Vi er glade for at kunne fortsætte vores samarbejde med Engage Festival og støtte deres gode sag. Vi ser frem til at dokumentere festivalen igen i år og til at se, hvordan den fortsætter med at styrke opmærksomheden om veteranerne og deres heroiske indsats. Vil du også være med til at støtte veteranerne? Så deltag i Engage Festival, der afholdes hvert år i Kastellet i København.

Engage Festival afholdes på Kastellet i København den 9. og 10. juni 2023.
Du kan få meget mere af vide om arrangementet og købe dine billetter til Engage på deres hjemmeside: Engage Festival

Du kan også se meget mere af vores arbejde med eventfotografering og læse mere om hvad vi tilbyder vores kunder på vores side: Eventfotograf