Foto og videoproduktion

Nørgaard & co

norgaard-og-co-logo

Rekrutteringskampagne for
Forsvarets Efterretningstjeneste

Kan du lave en rekrutteringskampagne uden at åbne dørene til arbejdspladsen?
Og hvordan skaber du de rette rammer for professionelle portrætfotos og film, når du ikke må slæbe kameraet med indenfor?
Det var netop dét spørgsmål, Susan fra NØRGAARD & CO stillede, da hun kontaktede WEcreate.

DE RETTE MENNESKER TIL VIRKSOMHEDEN

NØRGAARD & CO. hjælper til dagligt virksomheder med deres strategi, kommunikation og branding. 

NØRGAARD & CO. skulle på vegne af deres kunde, Forsvarets Efterretningstjeneste, have taget portrætfotos og optaget en film i forbindelse med en rekrutteringskampagne – og som et element i deres employer branding-indsats.

Målet er at vise, at der er alle mulige forskellige typer, der arbejder i de funktioner, de tilbyder i FE.

DERFOR KØRTE VI DET MOBILE STUDIE UD

NØRGAARD & CO. stod overfor et enkelt benspænd: Det var ikke tilladt at tage billeder eller optage indenfor. Derfor havde NØRGAARD & CO. brug for en fotograf, der kunne løse opgaven udendørs på kundens lokation, men uden at gå på kompromis med lys og lyd. 

I WEcreate har vi et mobilt studie med fuldt setup. Det giver os mulighed for at lave portrætter og producere videoindhold i høj kvalitet ‘on location’.

PORTRÆTTER MED PERSONLIGHED

Rekrutteringskampagnen skal skabe tiltrækning til uddannelse og rekruttering. Inden for Forsvaret, kan det hurtigt virke sterilt og stereotypt. 

Derfor er der i leverancen lagt stor vægt på at få personligheden frem på portrætterne og i filmen. 

Optagelserne tog blot én dag on set, da vi på forhånd var forberedte til fingerspidserne. Planlægning, strategi og målsætning er altid en del af processen. Og i dette tilfælde, var det gode samarbejde med Susan fra NØRGAARD & CO med til at skabe en effektiv proces.

Kampagne-billeder-norgaard-og-co-Forsvarets-Efterretningstjeneste-erhvervsfotograf-wecreate
Kampagne-billeder-norgaard-og-co-Forsvarets-Efterretningstjeneste-erhvervsfotograf-wecreate

"Næste gang nogen spørger, så er det jer!"

“Den måde jeres fotograf levede sig ind i de personer, som han skulle tage billeder af – herunder hans måde at få dem til at tø op på og få lige præcis de billeder ud af det, som vi ønskede os, var så fedt! 

Jeg vil helt klart anbefale WEcreate til andre. Det vil jeg gøre, fordi at jeg synes, at man ofte mangler en leverandør, der både kan filme og tage billeder. Det er der ikke mange, der kan. Det mobile studie er fuldstændig genialt, og så synes jeg bare, at kvaliteten er rigtig, rigtig god. Så næste gang nogen spørger, så er det jer!” – Susan Nørgaard, NØRGAARD & CO.

Mobilt-studie-wecreate-fotografering-erhverv-norgaard-case
wecreate-mobiltstudie-studie

Er du nysgerrig på hvem NØRGAARD & CO er?

NØRGAARD & CO hjælper til dagligt virksomheder med deres strategi, kommunikation og branding.

Du kan læse meget mere om Susan Nørgaard og hendes virksomhed Nørgaard & CO på deres hjemmeside: Nor-gaard.dk


“Når man arbejder med dels strategi og dels med strategisk kommunikation – så synes jeg, den her formidling af budskaber med andet end ord er utrolig vigtigt – der er så mange måder, at folk hører på: Nogen hører med øjnene, nogen hører med ørene, nogen hører med følelserne og stemningen der bliver skabt, i det man leverer.  Vi har næsten altid både lyd, billede og grafik med ind over – det synes jeg, at det her understøtter. Det forstærker de budskaber, vi gerne vil bringe.” – Susan Nørgaard