Reklame- og produktbilleder

the protein kitchen 

wecreate-the.protein-kitchen-produktbilleder-casestudie

Behov for mere end blot højkvalitets billeder

Kan din iPhone blive ved med at tage billeder af høj nok kvalitet til din virksomheds markedsføring? Og hvordan griber du det an, når du søger mere end bare højkvalitets billeder?

De spørgsmål stod Cecilie Lind fra The Protein Kitchen med, da hun kontaktede WEcreate.

DET STARTEDE MED EN KOGEBOG

Da Cecilie i første omgang tog fat i WEcreate, skulle hun have skudt nogle billeder til sin første kogebog. Det, der var vigtigst for Cecilie var, at hun i forbindelse med billederne til bogen kunne få sparring, kreative ideér og et samarbejde med en ildsjæl – ligesom hende selv.

BEHOV FOR MERE END EN FOTOGRAF

Cecilie Lind havde brug for en fotograf, der ikke kun var dygtig til at skyde billeder, men som kunne bidrage med kreative indspark og input.

I WEcreate arbejder vi ikke kun med fotografering og billeder, men med lyssætning, video, historiefortælling og mennesket bag. Det er det store forarbejde, der gør den store forskel for ens produktbilleder. Og dét har WEcreate stor erfaring med.

MERE END ÉN KOGEBOG

Vi handler, tænker kreativt og skaber de bedste forudsætninger for det gode samarbejde gennem kemi og tryghed. 

Med kreativ udvikling, sparring og et professionelt touch fik The Protein Kitchen produceret professionelle kvalitets billeder – både til kogebogen og på de sociale medier.

Cecilie-lind-the-protein-kitchen-kogebog-coverbillede-wecreate-portraet

"Det er ikke bare en fotograf"

“Jeg vil helt klart anbefale WEcreate på baggrund af både værdierne, dygtigheden og erfaringen. Dét, og så de kreative indspark og input.

Det er ikke alle fotografer, der kan det – altså der selv har nogle kreative ideer. Fotografer kan jo være super dygtige til at tage et billede, men hvis fotografen også selv har noget erfaring og nogle ideer til, hvordan man kan fortælle den her historie med det her. Hvordan gør vi det? Det er jo ikke altid, man som kunde eller som person kan komme og sige: Jeg vil gerne det her. Det kan være svært at få det ned på et billede eller i en video.

Det, der er vigtigt for mig er at have en sparringspartner, og det føler jeg, man kan have i WEcreate. Man kan sammen forme idéen, hvis man kan sige det. Det er ikke bare en fotograf.”  – Cecilie Lind, The Protein Kitchen

The Protein Kitchen: Reklamebilleder

produktbillede-theporteinkitchen-reklamebillede

The Protein Kitchen: Anden kogebog

The Protein Kitchen: Første bog

Er du nysgerrig på hvem THE PROTEIN KITCHEN er?

The Protein Kitchen er en hjerte dreven virksomhed. De producerer sunde og hurtige måltider, som gør det nemmere for folk at leve og opretholde en sund livsstil. Cecilie beskriver selv virksomheden som mere end blot en fødevarevirksomhed, men derimod som et movement, der ønsker at gøre en forskel for mennesker. 

Du kan læse meget mere om Cecilie Lind og The Protein Kitchen på hjemmesiden: The Protein Kitchen

“Jeg har nogle meget vigtige budskaber og de svære at få ud på grund af de produkter vi leverer, vi har produkter steder, hvor folk på to sekunder må tage en beslutning. Så det her med brandkendskabet er sindssygt vigtigt, det handler om den online tilstedeværelse men også den offline kommunikation. De to ting er sindssygt vigtige” – Cecilie Lind, The Protein Kitchen.

Kontakt os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

nyhedsbrev

The new common language will be more simple and regular than the existing.
*Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet.